Cum îşi controlează fiecare zodie emoţiile

1 77235 original jpg jpeg

Ştiai că toate semnele de aer, Gemeni, Balanţă şi Vărsător, sunt cele mai bune atunci când vine vorba de menţinerea sub control a emoţiilor? În schimb, semnele de apă şi cele de foc sunt foarte emotive şi, uneori, sentimentele sunt mai puternice decât raţiunea. Iată cum îşi exprimă fiecare zodie emoţiile!

Berbec

Nativii Berbec îşi pot controla emoţiile, dar în general nu o fac. Le place să le iasă în evidenţă sentimentele – consideră că asta îi face fericiţi. În plus, ei găsesc o bucurie în tot ce li se întâmplă în fiecare zi.

Taur

Persoanele născute în zodia Taur sunt încăpăţânate şi nu le place să îşi arate emoţiile, dacă nu este necesar. Ele sunt mai preocupate de atingerea obiectivelor şi ambiţiilor lor, convingându-se singure că pur şi simplu nu e momentul să simtă nimic.

Gemeni

Gemenii îşi pot controla foarte bine emoţiile, reuşind să-şi ascundă sentimentele adevărate. Aceşti nativi au ceea ce pare să fie o atitudine ”ridică-te şi mergi mai departe” în exterior, mai ales când este vorba de alţi oameni.

Rac

Racii nu îşi pot ascunde şi nici controla emoţiile. Principalele lor emoţii negative sunt tristeţea, confuzia, furia şi chiar fustrarea, care se dovedesc a fi tristeţe în cele din urmă. Pentru a trece peste aceste emoţii ei trebuie să plângă şi să fie ascultaţi de cineva.

Leu

Aceşti nativi obţin ceea ce vor atunci când doresc. Se spune despre Lei că nu au emoţii şi că nu sunt ruşinaţi sau jenaţi de nimic. Mai mult, ei nici măcar nu ţin cont de ce se întâmplă în jurul lor. Consideră că nimic nu îi poate abate din calea succesului şi gloriei.

Fecioară

Nativii Fecioar îşi manifestă foarte rar emoţiile, excepţie sunt momentele cu adevărat importante. În plus, ei sunt cei care întotdeauna ţin pasul cu realitatea.

Balanţă

Persoanele născute în zodia Balanţă sunt adesea considerate înşelătoare deoarece nu îşi arată nici cele mai mici emoţii. Ele sunt unele dintre cele mai secretoase semne zodiacale şi se pare că răceala, nonşalanţa şi calmul predomină în exterior, dar în interiorul lor este foarte mult haos.

Scorpion

Scorpionii sunt foarte emotivi şi, deşi nu o pot mască în totalitate, pot să o ţină sub control. În plus, ei se hrănesc cu emoţii pe moment. Le consideră un combustibil.

Săgetător

Deoarece sunt semn de foc, nativii Săgetător îşi pot controle emoţiile, spun şi arată ceea ce simt cu adevărat. În plus, ei pot deveni foarte furioşi şi intimidanţi când se enervează.

Capricorn

În comparaţie cu celelalte semne, Capricornii sunt foarte răbdări. Ei aşteaptă să vadă dacă emoţiile lor sunt reale şi dacă au fost consecvente. De asemenea, le pot controla atâta timp cât primesc un rezultat pentru ceea ce fac.

Vărsător

Se spune că Vărsătorii sunt imprevizibili şi că nu îşi arată adevăratele sentimente faţă de persoanele cu care nu au o relaţie apropiată. Acesta este motivul pentru care este greu să îţi dai seama dacă ei te consideră prietena lor, deoarece acţionează plăcut şi sunt sociabili cu toată lumea.

Peşti

Peştii sunt foarte conectaţi cu alţii, ei fiind şi cei mai empatici dintre toate semnele zodiacale. Ei simt ceea ce simt ceilalţi în momentul respectiv, însă ei îşi pot controla propria tristeţe. Dar, când sunt trişti pentru altcineva, este foarte evident.



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg