Cum poți să câștigi 15.000 de lire sterline doar stând pe un șezlong

Candidatul care va obține acest loc de muncă trebuie doar să se întindă pe un șezlog, să se dea pe corp cu loțiune cu protecție solară și să se bucure de soare. La finalul colaborării, el va primi suma de 15.000 de lire sterline, echivalentul a aproximativ 18.000 de euro. 

image

Pare ireal, însă locul de muncă perfect există! Cei care nu mai vor să petreacă opt ore la birou, într-un spațiu închis, pot profita de șansa de a experimenta un job inedit.

O companie hotelieră își dorește să angajeze o persoană, dispusă să călătorească în mai multe țări, care să testeze cele mai bune experiențe de vacanță, doar stând pe un șezlong. „Uită de mersul la birou și obține vara aceasta locul de muncă de vis!‟, este îndemnul companiei. 

Citește și: Ferește-te în vacanță de aceste alimente și eviți problemele digestive! 

Ce criterii simple trebuie să întrunească aplicanții! 

Dacă îți surâde ideea, află că doritorii trebuie doar să se înscrie pe site-ul companiei și să ofere trei motive pentru care consideră că merită să câștige acest post. „Cu toții ne dorim să găsim locul perfect de vacanță, iar plaja este un loc minunat în care poți să scapi de grijile zilnice și să te relaxezi. Cine nu și-ar dori slujba de «bronzator» profesionist?‟, remarcă Emma Tagg, purtătorul de cuvânt al companiei, potrivit site-ului „Mirror‟. 

Vezi și: Fructele și legumele care-ți protejează pielea la plajă. Îți conferă un bronz grozav și rezistent 

Cel care va obține acest loc de muncă va călători în țări din Europa precum: Spania, Franța Italia și Turcia, însă va putea ajunge și în Statele Unite ale Americii. Totul pentru a putea testa cel mai bun loc în care te poți bronza! La finalul colaborării, candidatul va primi 15.000 de lire sterline, echivalentul a 17.600 de euro, bani pe care îi va putea cheltui pe sejururi în lanțul hotelier. 

Sursă foto: Shutterstock  Recente

Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg