Cum să te pregătești pentru un eveniment de seară

Toate femeile își doresc să strălucească, să atragă atenția și admirația la un eveniment de seară, să le arate celor din jur că pot fi elegante și sofisticate - altfel decât sunt văzute în viața de zi cu zi, la birou sau la interacțiunile obișnuite.

image

Prin urmare, o astfel de ocazie merită o incursiune la shopping, la salonul de înfrumusețare și o atenție deosebită pentru alegerea tuturor elementelor care vor compune ținuta.

Iată cum să te pregătești pentru un eveniment de seară:

Rochia

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să-ți alegi rochia. Poate că ai deja în garderobă mai multe rochii de seară și atunci poți să alegi una pe care ai îmbrăcat-o la un eveniment la care au participat alte persoane. Însă dacă știi sigur că ai mai fost văzută în ținuta respectivă, atunci este mai bine să începi să cauți din timp alta. Vei surprinde și vei face impresia pe care ți-o dorești dacă îți faci apariția îmbrăcată în ceva în care nu ai mai fost văzută până în acel moment. Dacă evenimentul este unul foarte pretențios, este de preferat să optezi pentru o rochie lungă, chiar dacă silueta îți permite să porți orice.

Bijuterii

Odată ce te-ai decis asupra rochiei, trebuie să-ți alegi bijuteriile. Accesoriile potrivite îți vor pune în valoare ținuta, dar și caracteristicile tale fizice. Un eveniment de seară este momentul potrivit în care să porți cele mai spectaculoase bijuterii pe care le ai în colecție, cerceii și colierul cu volum și cu pietre prețioase. În cazul în care rochia este foarte strălucitoare sau cu paiete, este de preferat să alegi niște cercei în stil minimalist, dar eleganți, însă în celelalte cazuri, indiferent de culoare, optează pentru cercei lungi, eventual în stil candelabru. Colierul trebuie să fie în același stil cu cerceii sau să aibă un model neutru, care să meargă la orice. De asemenea, poartă doar câte un inel pe o mână și eventual o brățară care să fie în același set cu colierul, cerceii și inelul.

Alte accesorii

La o rochie de seară, sandalele elegante, cu toc înalt, sau pantofii stiletto sunt opțiunile cele mai potrivite, chiar dacă evenimentul are loc în sezonul rece. Orice alt tip de încălțăminte va arăta ciudat și va atrage atenția într-un mod nedorit. Culoarea poate fi în ton cu rochia, dar poți să alegi și una contrastantă, cu condiția să arate bine împreună. Însă întotdeauna vei merge la sigur cu încălțăminte în nuanțe neutre. Geanta va fi una mică, fără curele, potrivită cu încălțămintea.

Coafor

Îți recomandăm cu căldură să mergi la coafor să te aranjezi, chiar dacă ai acasă tot ce este necesar. Evident, dacă ești foarte pricepută, îți poți aranja părut și singură. Și ca să arăți cu adevărat spectaculos, alege o coafură diferită de cele pe care le abordezi în mod obișnuit. Pe Cosmopolitan vei descoperi câteva idei excelente, în trendul actual.

Manichiură și pedichiură

Este absolut esențial să ai grijă și la acest detaliu, să ai unghiile aranjate impecabil, de preferat chiar în ziua evenimentului. Cele mai potrivite culori pentru unghii la un eveniment de seară sunt roșul și nuanțele neutre. De asemenea, cu cât manichiura și pedichiura sunt mai simple, fără imprimeuri sau alte accesorii, cu atât vor fi mai elegante.

Foto: Unsplash



Recente

MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg