Cum te influenţează ascendentul după 30 de ani

1 71922 original jpg jpeg

Vârsta de 30 de ani este un prag foarte important din punct de vedere astrologic. Se pare că ascendentul zodiacal este masca pe care orice om o poartă în public. Unii astrologi susţin că semnul zodiacal sub care te-ai născut devine mai puţin influent după ce treci de 30 de ani, ascendentul fiind cel care îţi guvernează mai mult personalitatea.

În funcţie de descendentul în care eşti născut,după vârsta de 30 de ani vei suferi câteva schimbări în personalitate. Pentru asta trebuie să îţi cunoşti ascendentul.

Ascendent în BERBEC

Pentru că vorbim despre un ascendent spontan,impulsiv,energic,după ce împlineşti 30 de ani vei fi mult mai dispus să accepţi schimbările de ultim moment. Vei dori mai multă acţiune,aventură şi experienţă în viaţa ta.

Ascendent în TAUR

Taurii iubesc luxul,dar sunt şi mai loiali,dedicaţi familiei,prietenilor şi sunt dispuşi să se sacrifice pentru cei dragi. Cu un asemenea ascendent,aşteaptă-te să devii mai empatic după ce treci de 30 de ani,dar şi să arunci mai uşor cu banii pe lucruri de firmă,chiar dacă mulţi nu le văd rostul.

Ascendent în GEMENI

Zodiile guvernate de acest ascendent sunt caracterizate ca fiind implicate,dispuse să accepte orice provocare. Totuşi,Gemenii sunt cunoscuţi ca având o natură dublă,aşa că vei abandona proiectele la fel de uşor cum le-ai acceptat.

Ascendent în RAC

Racii sunt fire minuţioase,care iau orice provocare în serios,de aceea cei care au ascendentul în această zodie vor deveni mult mai responsabili după ce trec de 30 de ani. Sensibilitatea şi loialitatea sunt alte două caracteristici care se vor evidenţia odată ce Rac-ul îţi guvernează personalitatea.

Ascendent în LEU

Zodiile guvernate de Leu vor suferi modificări majore la nivelul personalităţii. Vei fi mai conştient de calităţile tale,iar asta va fi tot ce contează pentru tine. Deşi Leii sunt nişte prieteni de nădejne,se ştie că aceştia iubesc,de asemenea,să fie în centrul atenţiei,aşa că este posibil să îi răneşti pe cei dragifără să îţi dai seama.

Ascendent în FECIOARĂ

Cei cu ascendentul în Fecioară vor deveni foarte rigizi după 30 de ani,vor fi foarte organizaţi,iar schimbările de ultim moment ies din discuţie categoric.

Ascendent în BALANŢĂ

Cei guvernaţi de acest ascendent îşi vor găsi în sfârşit echilibrul,reuşind să înţeleagă ce contează cel mai mult în viaţă. Asta înseamnă că vei putea să eviţi cu diplomaţie discuţiile inutile,certurile şi orice ar putea să strice zen-ul familiei.

Ascendent în SCORPION

Un nativ cu ascendentul în Scorpion va învăţa să fie mult mai prudent şi mai selectiv atunci când vine vorba de prieteni şi de afaceri. Nativii ating maturitatea la 30 de ani,când vor deveni mai rezervaţi în ceea ce priveşte divulgarea planurilor secrete.

Ascendent în SĂGETĂTOR

Pentru nativii cu ascendent în Săgetător,viaţa va căpăta o nouă culoare. Vei fi deschis să încerci lucruri noi,să mergi în excursii în care nici cu gândul nu gândeai că vei merge şi să descoperi oameni şi culturi noi. „Riscul” este cuvântul care te va defini după 30 de ani.

Ascendent în CAPRICORN

Ascendentul în Capricorn te va ajuta să fii mult mai înţeleaptă după 30 de ani,motiv pentru care prietenii vor apela mai des la tine pentru a-i sfătui. De asemenea,empatia este un cuvânt care nu îţi va fi străin după această vârstă.

Ascendent în VĂRSĂTOR

Vărstătorul este caracterizat ca fiind  extrem de independent şi de instabil în opinii,uşor influenţabil. Asta înseamnă că dacă ai ascendentul în această zodie,după 30 de ani te vei lăsa mia uşor dusă de val.

Ascendent în PEŞTI

Dacă ai ascendentul în Peşti,aşteaptă-te la schimbări importante privind meticulozitatea şi altruismul. Această zodie uită uneori de ea,pentru a veni în ajutorul celor din jur.



Recente

Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg
Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg