Cum te va influenţa Super Luna din 14 noiembrie

1 71937 original jpg jpeg

Pe 14 noiembrie 2016 are loc un fenomen astronomic foarte rar. În această dată vom putea vedea o Super Lună, cea mai mare lună din ultimii 70 de ani. Iată cum influenţează acest fenomen zodiacul.

Super Luna din 14 noiembrie -Berbec

Deşi te plângi că eşti înconjurat numai de oameni leneşi,Super Luna din 14 noiembrie îţi va oferi energia de care ai nevoie pentru a duce la bun sfârşit un proiect în echipă,la care vei lucra din plin,pentru a suplini lipsa de interes a colegilor. Nu are de ce să îţi pară rău,efortul tău va fi răsplătit pe măsură.

Super Luna din 14 noiembrie -Taur

Cu o Super Lună în Taur,toate planurile tale merg perfect. Acum este momentul să faci o investiţie importantă,la care te gândeşti de mult. Se întrevăd noi oportunităţi din punct de vedere profesional,dar va trebui să cântăreşti bine fiecare opţiune,înainte de a lua o decizie.

Super Luna din 14 noiembrie -Gemeni

Super Luna din 14 noiembrie creează cadrul propice pentru studiu. Deci,este momentul potrivit să te înscrii la un curs de perfecţionare sau să participi la seminarii de interes pentru job sau familie. Nu doar că vei socializa intens,dar în acest fel vei contribui şi la creşterea stimei de sine.

Super Luna din 14 noiembrie-Rac

Te vei simţi vlăguită,lipsită de chef şi de energie. Tot ce îţi doreşti este să dormi şi să mergi în concediu într-o zonă liniştită,departe de tumultul vieţii cotidiene. Nu îţi face griji,Super Luna nu te influenţează decât o dată la 70 de ani,aşa că îţi vei reveni rapid.

Super Luna din 14 noiembrie-Leu

Te simţi super optimistă,iar schimbarea asta de tonus este clar influenţată de fenomenul astrologic din data de 14 noiembrie. Deşi ai impresia că poţi muta munţii din loc,nu o mai face pe eroul în grupul de prieteni. Este posibil să faci nişte promisiuni pe care nu le vei mai putea ţine,odată ce Super Luna nu te va mai influenţa.

Super Luna din 14 noiembrie-Fecioară

Latura romantică se va intensifica sub influenţa Super Lunii,aşa că este momentul să dai o nouă şansă inimii tale răvăşite. Crede în alesul inimii şi în viitorul pe care îl veţi avea împreună,fie că l-ai găsit deja,fie că va apărea în viaţa ta mai târziu.

Super Luna din 14 noiembrie-Balanţă

Te simţi binecuvântată alături de familia ta,iar asta e în mare parte meritul Super Lunii. Familia e alături de tine trup şi suflet,într-o perioadă în care tu ai de susţinut un examen important.

Super Luna din 14 noiembrie-Scorpion

Ai de luat o decizie importantă,dar nu mai vrei să o iei în pripă. Va trebui să-ţi evaluezi priorităţile. Ai încredere în instictul tău,mai ales în această perioadă în care influenţa Super Lunii din 14 noiembrie va favoriza luarea celor mai bune hotărâri.

Super Luna din 14 noiembrie-Săgetător

Eşti mulţumit de cum decurg lucrurile la serviciu,dar asta nu te împiedică să te gândeşti la pasul următor. Crezi că a sosit momentul să îţi cauţi un job mai bun,iar luna plină are o influenţă foarte mare în ce priveşte încrederea în propriile forţe.

Super Luna din 14 noiembrie-Capricorn

O colaborare extrem de importantă se va dovedi a fi fructuoasă,în ciuda birocraţiei care a făcut ca finalitatea proiectului să fie puţin întârziată.

Super Luna din 14 noiembrie-Vărsător

Super Luna te ajută să te bucuri şi de cele mai neînsemnate bucurii din viaţa ta. Vizita unei persoane pe care nu ai mai văzut-o de mult îţi va schimba destinul în următoarea perioadă. Fie îţi va oferi un job aşa cum îţi doreşti,fie îţi aduce veşti despre o moştenire la care nu te aşteptai.

Super Luna din 14 noiembrie-Peşti

De obicei laşi emoţiile să îţi influenţeze decizia. Cât timp Super Luna este pe cer,vei fi şi mai sensibil din punct de vedere emoţional,aşa că ar fi bine să amâni luarea unor deicizii cu impact pe termen lung.



Recente

Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg
Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg