Cura de energie de iarnă, în funcţie de zodie

1 71962 original jpg jpeg

Cum poţi scăpa de starea de nelinişte, de depresie, de lipsa de energie cu care te confrunţi la fiecare început de iarnă? Verifică ce căi de atac ai la dispoziţie, în funcţie de semnul zodiacal sub care te-ai născut.

Berbec

Trebuie să scapi urgent de lipsa de energie,aşa că cea mai bună soluţie pentru tine este să faci sport,dacă nu mergi deja la sală. Dacă nu ai chef de sală,poţi încerca sesiunile de căţărări,de înot sau poţi alerga în parc. Important este să te axezi pe mişcare cât mai multă.

Taur

Introvertiţilor Tauri le place să se ghemuiască lângă foc şi să citească o carte bună,astfel încât vremea de afară şi faptul că noaptea este mai lungă nu pare să îi deranjeze la fel de mult ca pe alte semne. De aceea,contra deprimării tu nu ai nevoie decât de o muzică ambientală,un ceai cald şi o carte excelentă.

Gemeni

Neliniştea ta se accentuează în lunile friguroase,de aceea cauţi mereu soluţii pentru a ieşi din rutină. Totuşi,ai grijă să antrenezi şi creierul,nu doar corpul. Motto-ul tău de iarnă ar trebui să fie:antrenează muşchii şi mintea.

Rac

Dacă stai departe de familie,perioada iernii este foarte dificilă pentru tine,dat fiind că eşti dependentă de iubire şi de afecţiune. Ţine legătura cu ei,fie prin telefon,fie pe messenger. Chiar dacă nu valorează cât o îmbrăţişare,tot e mai mult decât nimic.

Leu

Carismaticul şi dinamicul Leu ar putea să se simtă puţin neglijat în lunile de iarnă,când lumea este mai ursuză. Pentru a te relaxa nu ai nevoie decât de o petrecere sau de o seară în familie.  Uită de liniştea de la gura sobei,tu te simţi bine doar în lumina reflectoarelor.

Fecioară

Îţi place sportul,în general,aşa că vestea că fitness-ul te poate scăpa de lipsa de energie ar trebui să te bucure. Dar nu o zi da şi 5 nu,ci în fiecare zi. Vei reuşi cu uşurinţă să te ţii de program,la cât de organizată eşti.

Balanţă

Îţi place să ajuţi şi să vezi lumea fericită,deci poţi ieşi din starea de nelinişte participând la evenimente caritabile sau implicându-te chiar în organizarea unor astfel de activităţi,acum că se apropie sărbătorile de iarnă.

Scorpion

Nu îti place nimic mai mult decât să ai casa în ordine. Aşadar,ce moment mai bun să reorganizezi lucrurile,decât iarna,când ziua scurtă te obligă oarecum să stai mai mult în casă? Odată ce totul este la locul său,te vei simţi mult mai liniştită.

Săgetător

Eşti o fire optimist,de obicei. În timp ce afară frigul te împiedică să gândeşti strategii pentru a pune în aplicare planurile pe care le ai în cap,căldura din cămin poate fi de un real ajutor. Planificarea unei excursii exotice poate fi exact ceea ce ai nevoie pentru a scăpa de depresie.

Capricorn

Deşi eşti foarte organizată şi ţii fiecare lucru la locul lui,tot simţi o stare de deprimare. Este timpul să adaugi puţină lumină în viaţa ta. Să ieşi din zona de confortpoate fi deranjant la început,dar apoi vei vedea că nu este deloc atât de rău pe cât pare.

Vărsător

Reinventează-te pentru a scăpa de lipsa de energie. Nu este deloc greu,doar eşti expertă la asta. Treci de schimbările de look,ai nevoie de o schimbare profundă,emoţională. Miza este ca anul viitor să nu te mai recunoască nimeni. Asta te va face să te simţi mai bine.

Peşti

Eşti o visătoare,aşa că este puţin mai greu să scapi de depresie,dar nu imposibil. Fă-ţi o listă de planuri pe care să le îndeplineşti anul care vine. Te va deconecta de lumea din jur şi te va face să te simţi mai bine.



Recente

Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg
Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg