Ai vise erotice? Iată ce semnificaţii au!

1 62976 original jpg jpeg

De câte ori nu ţi s-a întâmplat să te trezeşti zăpăcit după o noapte de vise erotice? Specialiştii spun că ceea ce se întâmplă în timpul somnului poate să ne dea informaţii despre nevoile şi aspiraţiile din cotidian. Aşa că ce-ai zice de un mic ghid al viselor erotice?

Necunoscutul din vis,semn că eşti neîmplinit

Fără doar şi poate,visele erotice sunt un excelent amplificator al dorinţelor şi al plăcerilor intime. Dacă,spre exemplu,visezi că faci dragoste cu un necunoscut,atunci ai anumite nevoi şi dorinţe,nu neapărat cu tentă sexuală,pe care nu eşti pregătit să le expui în realitate. Fie eşti prea încărcat de griji şi nu ştii cum să scapi de ele,fie că vrei să iei atitudine faţă de o anumită problemă şi nu reuşeşti,în somn primeşti semnale clare că ar trebui să faci ceva în privinţa dorinţelor neîmplinite. Iar în dormitor n-ar strica să-ţi foloseşti mai mult imaginaţia.

Intimitatea din public arată sinceritate

Chiar şi cele mai furtunoase vise erotice pot ascunde mesaje complet nevinovate despre lucrurile care te frământă. Visezi că faci dragoste în public? Atunci eşti o persoană sinceră,dar că ai probleme de comunicare. De asemenea,scenele intime cu o celebritate denotă faptul că vrei să fii popular şi că duci lipsă de apreciere la locul de muncă.

Nesiguranţa apare în visele cu parteneri de acelaşi sex

Printre cele mai bulversate vise ale persoanelor heterosexuale sunt cele în care se visează în scene intime cu o persoană de acelaşi sex. În cazul în care te găseşti în această categorie,nu-ţi face griji! Nu înseamnă că ai tendinţe homosexuale. Specialiştii spun că în acest caz eşti nesigur în relaţiile cu sexul opus. La fel de interesante sunt visele în care apari alături de mai mulţi parteneri. Ele îţi arată faptul că îţi reprimi prea multe dorinţe şi că ar trebui să le laşi să iasă la iveală.Te visezi în momente intime cu şeful? Înseamnă că-l preţuieşti!

Violul arată dorinţa inconştientă de a fi dominat,încălcarea intimităţii,repulsie faţă de sexul opus,disfuncţii sexuale sau nesiguranţă. La fel de interesant este că visele în care răscoleşti aşternuturile cu şeful tău sau cu colegii de serviciu arată că admiri calităţile acestora şi că vrei să le calci pe urme.

Îţi poţi reinventa viaţa de cuplu

În privinţa viselor cu tentă sexuală nu există etichetări de genul „bun” sau „rău”. Dacă în viaţa reală nu s-au întâmplat lucrurile pe care le visezi şi acestea îţi sunt pe plac,atunci le poţi pune în practică prin intermediul jocului erotic.



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg