Alimente care aduc noroc de Anul Nou. Trebuie să le ai pe masă!

alimente care aduc noroc de Anul Nou jpeg

Se spune că dacă în noaptea dintre ani ai pe masă struguri, peşte, fructe rotunde şi legume verzi şi nu-ţi mai trebuie nimic. Anul viitor vei avea noroc, sănătatea va fi la cote maxime, iar pe plan financiar lucrurile vor sta cum nu se poate mai bine. Iată câteva alimente care aduc noroc de Anul Nou.

Pregătirile pentru masa de Revelion sunt în toi. Dacă te gândeşti să faci frigărui cu carne de pui, te sfătuiesc să alegi alt fel de mâncare pentru noaptea dintre ani. E bine să pui orice pe masă, în afară de carne de pasăre, în special de pui. Se spune că acesta alungă norocul din casă şi nu te lasă să priveşti spre viitor. Dimpotrivă, te ţine captivă în trecut, din cauza obiceiului de a scărmăna cu ghearele pământul spre înapoi.

1. Alimente care aduc noroc de Anul Nou - Mănâncă cereale dacă vrei să trăieşti mult

În noaptea de Revelion, masa festivă trebuie să cuprindă şi ceva cereale, cum ar tăiţeii, macaroanele, orezul, orzul, pentru că acestea sunt surse bogate în fibre. În cultura asiatică, cerealele simbolizează o viaţa lungă, mai ales dacă alegi să consumi tăiţei cât mai lungi.

2. Pune peşte pe masă,pentru abundenţă

„Nicio masă fără peşte“ este o zicală valabilă şi pentru masa de Revelion. Peştele simbolizează abundenţa, cu condiţia să fie consumat întreg şi nu feliat sau în bucăţi, altfel vei avea parte de noroc cu porţia.

3. Alimente care aduc noroc de Anul Nou - Rodiile pe masa de Revelion aduc noroc

Acest obicei provine din Turcia, unde se crede că rodia consumată în noaptea dintre ani îţi asigură o doză consistentă de noroc pentru tot anul următor. Cultura turcească „vede“ în rodie şi în culoarea acestui fruct inima unui om sănătos.

4. Fructele rotunde simbolizează prosperitatea

Le mănânci sau nu, e bine să ai pe masă fructe rotunde. Citrice, mere, rodii, orice fruct cu forma rotundă are un loc de cinste la masa de Revelion. Acestea menţin sănătatea, îmbunătăţesc vitalitatea şi atrag ca un magnet prosperitatea.

5. Alimente care aduc noroc de Anul Nou - Legumele verzi aduc bani

Neapărat, pune pe masa de Revelion şi legume verzi, pentru că această culoare simbolizează banii. Ca să ai spor la bani şi sănătate în acelaşi timp alege să faci garnituri de salate cu ceapă verde, cu foi de salată, spanac, castraveţi. Verzi să fie.

6. 12 boabe de struguri, pentru 12 luni cu belşug

În noaptea dintre ani savurează nu mai puţin de douăsprezece boabe de strugure, ca să ai noroc tot anul viitor. Strugurii aduc noroc şi se spune că dacă îi mănânci chiar la miezul nopţii, vei avea în toate lunile anului următor belşug şi sănătate.Recente

Jennifer Lopez jpg
Susan Lucci sursa  Instagram jpg
Leonardo Di Caprio si Kate Winslet jpeg
familia regală britanică foto  Instagram jpg
Dumnezeu jpg
Maria Shriver, Arnold Schwarzenegger jpg
Google Bard jpg
Luna si Mercur in trigon pe 8 februarie 3 nativi egoisti in dragoste Sursa foto shutterstock 1770076130 jpg
meghan markle printul harry botez baietel jpeg
Tori Spelling jpg
Reese Witherspoon si Robert De Niro jpg
Beyonce sursa  Instagram jpg
cutremur sursa  Shutterstock jpg
Culori care atrag norocul la bani Sursa foto shutterstock 638041264 jpg
Angelina Jolie si Jon Voight jpeg
 Matthew McConaughey si Kate Hudson jpg
Printul Harry Sasha Walpole jpg
Shania Twain foto  Instagram jpg
Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg