Arta ghicitului în palmă: află-ţi viitorul!

1 73668 original jpg jpeg

Ce ţi-e scris... în palmă ţi-e pus. Chiromanţia este o practică veche de când lumea şi cu ajutorul ei se pot afla destinul şi caracterul unei persoane ţinând cont de liniile care se găsesc în interiorul mâinii.

Anticii credeau că mâinile noastre sunt ca nişte hărţi care dezvăluie o mulţime de informaţii preţioase despre destin. De aceea,analizau cu atenţie semnele de pe ele şi informaţiile obţinute reprezentau un ghid pentru cei care vroiau să-şi afle viitorul. Nu puţini au fost cei care susţinut că tehnica de ghicire chiar a dat rezultate,prin urmare chiromanţia a dăinuit în timp,fiind folosită şi în zilele noastre de către cei care vor să desluşească din misterele viitorului.

Cum procedezi

Pentru a respecta regulile chiromanţiei,este bine să începi prin a analiza palma mâinii stângi,cea despre care se spune că arată potenţialul unei persoane,înclinaţiile şi predispoziţiile care o caracterizează. Nu există un număr standard de linii pe care ar trebui să le găseşti în palmă,acestea diferă în funcţie de fiecare om în parte. Ideal ar fi să existe cât mai puţine,pentru că astfel şi numărul grijilor este limitat. De asemenea,liniile se clasifică în principale şi secundare,în funcţie de cum îţi influenţează existenţa. Punctele sau petele de pe o linie semnifică un posibil obstacol,iar cerculeţele indică nesiguranţă sau frustrare.

Linii principale

Linia inimii

Este cea mai apropiată de degete şi se termină,de cele mai multe ori,între degetul arătător şi cel mijlociu. Dacă se curbează spre capăt,se numeşte linia fizică a inimii şi se întâlneşte la persoanele deschise,care îşi exprimă uşor sentimentele şi sunt foarte sociabile. Cea dreaptă sau linia mentală a inimii arată o fire închisă,extrem de sensiblă,care are nevoie de timp ca să capete încredere în cei din jur.

Linia capului

Începe din zona aflată între degetul mare şi arătător şi traversează palma. Dacă e lungă şi bine definită,persoana în cauză este inteligentă şi îşi cunoaşte bine limitele. Cea scurtă le este specifică celor pasionaţi de activitatea fizică. Linia capului se curbează spre încheietura mâinii? Înseamnă că palma aparţine unui om cu multă imaginaţie. Cei cu linia capului dreaptă sunt orientaţi spre lucrurile practice.

Linia vieţii

Formează un semicerc la baza degetului mare şi cu cât este mai bine definită şi clară,cu atât persoana în cauză este mai energică şi plină de viaţă. Cei cărora linia vieţii le acoperă o mare parte din palmă nu pot sta mult timp fără să facă mişcare,sunt rezistenţi şi se aventurează în tot felul de experienţe cu multă adrenalină.

Linie secundară

Linia destinului

I se mai spune şi linia norocului şi de obicei traversează palma de la degetul mijlociu spre încheietura pumnului. Cu toate acestea,nu are o poziţie bine definită. Uneori,aceasta poate să lipsească,dar asta e de bine,căci semnifică o viaţă variată şi interesantă. Este considerată un semn al norocului,atunci când este clară şi se întinde pe o suprafaţă mare din palmă. Dacă este scurtă înseamnă că persoana care o deţine trebuie să muncească mult pentru a obţine ce-şi doreşte.  

Ştiai că...

... uneori,linia capului este lipită de linia vieţii?

... linia sănătăţii sau a ficatului porneşte de la încheietură şi ajunge până la degetul mic? Absenţa acestei linii secundare e semn bun,căci dezvăluie o sănătate de fier.

... linia soarelui,care pleacă de la încheietură şi se sfârşeşte sub degetul inelar,este paralelă cu cea a destinului? Dacă este lungă,lipsită de puncte şi bine definită,atunci persoana respectivă reuşeşte pe plan profesional. O cruce pe linia soarelui indică o pierdere financiară mare la un moment dat sau o dezamăgire care va avea efecte dezastruoase.

Ce-ţi dezvăluie degetele

Îţi poţi da seama de caracterul unei persoane dacă analizezi cum îşi ţine degetele atunci când îţi dă palma să-i ghiceşti. Atunci când acestea sunt lipite înseamnă că e o fire timidă şi precaută. Cei care le au despărţite sunt relaxaţi,greu de influenţat şi optimişti. De asemenea,degetele cu încheieturi noduroase,foarte vizibile,se întâlnesc la oamenii precauţi,care gândesc de două ori înainte de a acţiona. Cele cu încheieturi fine dezvăluie persoane temperamentale,care iau decizii pe moment.Recente

Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg
Amal si George Clooney jpg