Băutura preferată îţi dezvăluie personalitatea

1 78249 original jpg jpeg

Ce ai alege între un cocktail cu fetele sau un pahar de vin cu iubitul? Grea alegere, nu-i aşa? Chiar şi pentru amatori! Se pare că băutura pe care o alegi îţi influenţează personalitatea. Află ce spune fiecare licoare despre tine!

Berea

91927ff23dd25b768411d19b76eed6da jpeg jpeg

Este o băutură pentru orice sezon, numai bună de savurat când ieşi în oraş cu prietenii. Dacă e favorita ta, înseamnă că eşti o persoană pozitivă, mereu cu zâmbetul pe buze, care nu lasă pe nimeni să îi strice buna dispoziţie. Preferi să faci totul atunci când simţi şi să nu îţi faci prea multe planuri pe viitor. Ai simţul umorului şi reuşeşti să îţi faci prieteni cu uşurinţă.

Vinul roşu

ecd13e14dfde78985d8251bb63d8be16 jpeg jpeg

Nu orice persoană ştie să savureze un vin roşu, să îi simtă aromele şi să îi deosebească notele. Această băutură e doar pentru cunoscători şi este recomandată atât la evenimente speciale, cât şi în viaţa de zi cu zi. Dacă îţi place să bei zilnic câte un pahar, înseamnă că eşti o persoană elevată, stilată, care preţuieşte confortul şi lucrul bine făcut. De asemenea, eşti o fire romantică, care preferă conversaţiile lungi şi muzica în surdină. Nu duci lipsă de creativitate, ba din contră, ai putea fi un artist desăvârşit, căci ai înclinaţii spre tot ce înseamnă artă.

Vinul roze

kaboompics Rose+wine+glass+on+christmas+table jpg jpeg

Dacă preferi să deguşti din aroma dulce fructată a vinului roze, înseamnă că eşti o persoană sensibilă, foarte drăguţă, care deşi nu exagerează niciodată cu alcoolul, îi place să ia parte la petreceri şi să converseze cu cei din jur. Eşti o fire prietenoasă, dar ţii foarte mult la etichetă şi la regulile de conduită.

Vinul alb

4dc22296a609e9a8b3c0a284dd3c8b5e jpeg jpeg

Un vin alb răcoritor este tot ce ţi-ai putea dori după o zi lungă şi aglomerată. Dacă în frigiderul tău se regăseşte numai această băutură, înseamnă că ai o fire pragmatică şi eşti mereu preocupată de tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Eşti raţională şi cântăreşti fiecare decizie pe care o iei.

Şampania

Sparkling wine and champagne jpg jpeg

I se mai spune şi vin spumant, căci şampania adevărată este o băutură mult prea scumpă pentru majoritatea persoanelor. Originară din Franţa, şampania este destinată persoanelor de o eleganţă ieşită din comun, care iubesc luxul şi bogăţia. Este licoarea aristocraţilor, efervescentă precum viaţa şi plină de imprevizibil.

Lichiorul

askwallpapers com 44948 jpg jpeg

Lichiorul spune despre tine că eşti un filosof, o persoană care apelează la introspecţie ori de câte ori simte nevoia. Îţi plac băuturile fine, cu gust puternic şi oamenii cu idealuri. La fel ca băutura, eşti o persoană matură, cu experienţă de viaţă, care ia în serios lucrurile şi îşi doreşte să evolueze în fiecare zi.

Ginul

Gin and Tonic High Definition Wallpapers  jpg jpeg

Conceput iniţial în scopuri medicinale, ginul este o băutură revigorantă, care poate fi consumată atât de către femei, cât şi de către bărbaţi. Dacă preferi ginul, eşti o fire intuitivă, spontană şi foarte misterioasă, care vorbeşte mai puţin şi face mai multe. Ai un şarm aparte, care te scoate în evidenţă oriunde ai merge.

Romul

cigar and scotch 12 905x509 jpg jpeg

Este o băutură pentru oameni puternici, în special pentru bărbaţi, dar asta nu înseamnă că femeile nu au voie să o deguste. Dacă îţi place această licoare cu gust puternic, înseamnă că eşti o persoană independentă, căreia nu îi este frică de nimeni şi de nimic. Poate nu eşti cea mai stilată dintre toate, dar preferi să spui verde în faţă ceea ce crezi.

Whisky

Whisky jpeg jpeg

La fel ca romul, whisky este o băutură destinată bărbaţilor, însă şi femeile rafinate o pot degusta. Îţi trebuie eleganţă, stil şi multă cultură pentru a putea deosebi o băutură ieftină de un whisky adevărat. De asemenea, ai o personalitate puternică şi, de multe ori, ai un stil extravagant, excentric pe alocuri. Nu degeaba, atunci când intri într-o încăpere, toţi îşi mută privirea către tine.Recente

Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg