Caracterul ţi se citeşte pe buze

1 78462 original jpg jpeg

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, buzele pot oferi detalii preţioase despre trăsăturile tale de caracter. Mai mari, mai mici, mai pline sau mai subţiri... forma lor te poate da de gol în faţa celor care vor să ştie ce simţi şi ce gândeşti.

Buzele pline, suflet bun

Se spune că buzele pline, voluminoase, în special la femei, reprezintă frumuseţea pură, naturală. Prin urmare, dacă eşti posesoarea unor buze atrăgătoare, înseamnă că eşti o persoană bună la suflet, plină de blândeţe şi optimism, mereu gata să dai o mână de ajutor celor necăjiţi. Pe deasupra, eşti o fire prietenoasă, cu simţul umorului, căreia îi place să fie întotdeauna în centrul atenţiei. Buzele mari sunt un indice preţios al unei firi pasionale, care iubeşte din toată inima şi îi place să fie iubită. Se vede că pui suflet în fiecare lucru pe care îl faci!

Buze mici pentru cei zgârciţi

Nu degeaba se spune în popor că oamenii cu buze mici şi subţiri sunt scumpi la vorbă şi zgârciţi la inimă. Dacă ai buzele subţiri, înseamnă că ai o personalitate puternică şi îţi place să spui lucrurilor pe nume, însă ceva înăuntrul tău nu te lasă să dai dovadă de generozitate. În plus, ai tendinţa să te comporţi diferit cu oamenii, în funcţie de interesele personale, iar cei mai mulţi dintre ei observă acest lucru. De aceea, unii te consideră dificilă, temperamentală şi extrem de lacomă. Nu îţi place să împarţi nimic cu nimeni şi ai fi în stare să porneşti un întreg război pentru un lucru pe care ţi-l doreşti şi crezi cu tărie că ţi se cuvine.

Buze drepte, aspiraţii înalte

Poate nu frumuseţea este punctul tău forte, însă la capitolul inteligenţă reuşeşti să îi impresionezi pe toţi. Eşti o persoană preocupată de artă şi filozofie şi îţi place să te documentezi în mai toate domeniile. Nu concepi viaţa fără cultură, iar când îţi propui un obiectiv, munceşti cu toată sârguinţa pentru a-l îndeplini. Eşti un om de nădejde, pe care oricine se poate baza, iar apropiaţii te admiră întru totul. Îţi place să trăieşti la cote maxime!

Buze arcuite, prudenţă şi raţiune

Dacă eşti posesoarea unor astfel de buze, înseamnă că eşti o persoană specială, care vrea să fie înconjurată de oameni deosebiţi. Nu îţi place să te împrieteneşti cu oricine şi nici nu ai încredere în prea multă lume. În schimb, prefer să îţi petreci timpul liber alături de familie şi de prietenii apropiaţi. Uneori, eşti foarte tăcută, dar nu din pricina timidităţii, ci pentru că preferi să reflectezi înainte să vorbeşti. Tatonezi terenul şi eşti pregătită să dai replici tăioase, dacă e nevoie. Eşti genul de persoană care tace şi face, iar unii te consideră un om periculos.

Buze inegale, pentru firi intuitive

Ai observat vreodată că unele persoane au buza inferioară mai groasă decât cea superioară? Ei bine, cei cu astfel de buze sunt firi intuitive, care se bazează pe simţuri şi pe vocea interioară înainte de a lua o decizie. Dacă şi tu te regăseşti în descriere, înseamnă că, uneori, ai tendinţa să acumulezi frustrări şi supărări şi să răbufneşti deodată. Poţi fi rănită uşor, mai ales dacă e vorba de persoanele la care ţii cel mai mult. Te străduieşti să impresionezi, însă ar fi mai bine să laşi destinul să îţi ofere ceea ce meriţi. Fii mai ambiţioasă şi propune-ţi zilnic câte un mic obiectiv pe care să îl atingi. Doar în acest mod, vei reuşi să evoluezi.

Ce spune arcul lui Cupidon despre tine

Nu numai forma buzelor dă informaţii despre caracterul tău, dar şi arcul lui Cupidon, mai precis adâncitura care se află la mijlocul buzei superioare. Aceasta poate fi în forma literei V, rotunjită ori nedefinită. Dacă arcul este ascuţit, înseamnă că eşti o persoană dinamică, plină de viaţă, care nu se sfieşte să ofere replici tăioase când e nevoie. Când adâncitura din centrul buzei are o formă rotunjită, asta indică o persoană altruistă, gata să se sacrifice pentru cei dragi. Sensibilă şi plină de şarm, va cuceri orice bărbat prin candoarea sa. Arcul cu formă nedefinită trădează o femeie fără aspiraţii, pasivă, care preferă să lase totul în seama altora, fără să se implice. Nu-i pşace să-şi asume responsabilităţi şi îşi trăieşte viaţa după bunul plac.Recente

inot   piscina   woman gb77933578 1280 jpg
olivia newton john jpeg
vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg