Care este numărul tău norocos în 2016

1 68622 original jpg jpeg

În funcţie de semnul zodiacal, fiecare om poate avea unul sau mai multe numere norocoase, care se schimbă în fiecare an. Dacă acestea îţi ies în cale pe parcursul acestui an e semn că soarta îţi surâde.

Numărul norocos specific fiecărei zodii se alege cu ajutorul astrologiei  şi a numerologiei,ştiinţa care studiază înţelesurile ascunse ale numerelor şi felul în care acestea influenţează viaţa oamenilor.

Număr norocos Berbec:1

Persoanele născute sub acest semn zodiacal o au pe Marte ca planetă protectoare. În momentele de cumpănă sau când nu pot să se decidă cu privire la ceea ce au de făcut cu viaţa lor în acest an,Berbecii trebuie să găsească în jurul lor soluţii şi indicii care au legătură cu numărul 1,iar norocul le va bate la uşă.

Numere norocoase Taur:2 şi 8

Deoarece stă sub puterea numerelor 2 şi 8,Taurul va avea parte de multe schimbări în 2016. Nu te speria,căci acest lucru e de bine,pentru că se anunţă un loc de muncă mai bun,care te va mulţumi din toate punctele de vedere.

Număr norocos Gemeni:7

Planeta Mercur te motivează să fii foarte activă în acest an. Nu vei mai pleca tot timpul capul la nedreptăţile celor din jur şi vei lupta pentru convingerile tale. Pentru că numărul 7 este încărcat de simboluri spirituale,te vei ocupa mai mult de latura ta sufletească.

Numere norocoase Rac:4 şi 6

Tot ceea ce ţi se va întâmpla în 2016 va avea legătură cu Casa Sănătăţii,aşa că ai mare grijă la modificările care au loc la nivelul organismului. Din fericire,numerele norocoase care te guvernează te vor ajuta să treci cu bine peste greutăţi.

Numere norocoase Leu:1,4 şi 6

Nativii din acest semn zodiacal se aprind repede şi cu greu îi uită pe cei care le-au greşit. Instinctul lor de proprietate şi posesivitatea se vor manifesta chiar mai intens sub umbrela lui 2016,dar beneficiază de o protecţie specială din partea numerelor norocoase,care îi vor ajuta să nu se lase doborâţi de conflicte.

Numere norocoase Fecioară:2,5 şi 7

Lecţiile de viaţă vor continua în 2016,aşa că mai ai multe de învăţat despre tine şi despre cei din jur. Potenţialul tău uriaş în ceea ce priveşte imaginaţia va fi pus în evidenţă de numerele norocoase,care te vor scoate din anonimat şi te vor motiva să străluceşti în lumina reflectoarelor.

Numere norocoase Balanţă:1,2 şi 7

Prea mult timp ai încercat să eviţi conflictele şi să câştigi admiraţia apropiaţilor! În acest an,combinaţia numerelor norocoase te înzestrează cu o doză în plus de curaj. Aşadar,vei pune piciorul în prag şi te vei impune în faţa celor care au abuzat de bunăvoinţa ta.

Numere norocoase Scorpion:3 şi 9

Nativii din acest semn zodiacal vor avea parte de multe provocări. Numerele norocoase le vor aşterne multe şanse în cale,însă de ei depinde să le fructifice şi să renunţe la orgolii,care deseori le fac mult rău.

Număr norocos Săgetător:8

Din dorinţa de a câştiga mulţi bani,te-ai implicat trup şi suflet în activităţile de la locul de muncă şi ai neglijat familia. Numărul tău norocos te influenţează pe acest plan şi,în acest an,vei avea bunăstare pe plan personal.

Numere norocoase Capricorn:6,8 şi 9

Trei numere îţi aduc provocări nebănuite,dar şi rezultate uimitoare în acest an. 6 te va feri de conflicte şi de situaţii tensionate,8 te va ajuta să te regăseşti în sânul familiei şi să petreci mai mult alături de cei dragi,iar 9 îţi va sugera nenumărate căi de a te cunoaşte mai bine. Sună promiţător,nu-i aşa?

Numere norocoase Vărsător:2 şi 3

Banii se lipesc de tine ca un magnet,dar la fel de repede se şi duc. Dacă ai juca la Loto,cu siguranţă ai câştiga într-o combinaţie de numere care să conţină cifrele tale norocoase,însă tu nu eşti genul de om care să facă asta. Îţi plac banii munciţi cu trudă,deşi n-ai recunoaşte asta în faţa celorlalţi,şi te mândreşti cu rezultatele tale. N-ar strica să investeşti mai multă energie la capitolul iubire!

Numere norocoase Peşti:1,3,4 şi 9

Nativii acestui semn zodiacal par să fi găsit reţeta succesului. Numerele care le guvernează destinul în acest an le aduc câştiguri nenumărate,puterea de a trece peste necazuri,idile romantice ca-n filme sau regăsirea pasiunii pierdute în relaţia de cuplu.Recente

inot   piscina   woman gb77933578 1280 jpg
olivia newton john jpeg
vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg