Care este vibraţia numelui tău

1 81271 original jpg jpeg

Trăsăturile noastre de caracter nu stau doar sub semnul zodiei în care ne-am născut, ci sunt influenţate şi de numele pe care-l purtăm. Şi, cum nimic nu este întâmplător, numele are o semnificaţie mai mare decât ne-am aştepta.

Ţi s-a întâmplat deseori să citeşti caracteristicile zodiei tale şi unele lucruri să nu se potrivească?  În acest caz, vibraţia numelui poate fi mai puternică decât data naşterii. Însă ce este vibraţia numelui? Reprezintă numărul rezultat în urma adunării literelor, deoarece fiecăreia îi corespunde o cifră, aşa cum rezultă din tabelul de mai jos.

Tabel

1       -  A  J   S

2       -  B  K  T

3       -  C  L  U

4       -  D M V

5       -  E N W

6       –  F O X

7       -  G P Y

8       – H Q Z

9       –  I  R

Exemplu:

Maria Popescu: 4+1+9+9+1+7+6+7+5+1+3+3=56  

Dacă ai obţinut un număr din două cifre, aduni din nou cifrele care o alcătuiesc, până obţii un număr mai mic ca 10:

5+6=11

1+1=2  

Prin urmare, Maria Popescu are vibraţia numelui 2.

Vibraţia numelui se calculează folosind numele de fată, nu cel dobândit după căsătorie.

Vibraţia 1

Cifra 1 este asociată cu schimbarea. Persoanele care au această vibraţie a numelui sunt sigure pe ele şi le place să aibă lucrurile sub control. Sunt persoane curajoase şi îndrăzneţe, percepute ca buni actori în viaţa de zi cu zi – adică ştiu să salveze aparenţele şi nu-şi arată adevărata faţă. Un alt aspect negativ al lor este faptul că au un spirit excesiv de critic şi nu se mulţumesc cu puţin.

Vibraţia 2

Numărul 2 este asociat cu emoţiile. Persoanele cu această vibraţie sunt prietenoase şi generoase. Tind să-i urmărească pe cei din jur, să le observe obiceiurile, modul în care gândesc şi să răspundă în funcţie de ele. Astfel, sunt percepute ca persoane diplomate şi buni mediatori. Nu le place să iasă în evidenţă şi iau greu o decizie, deoarece le lipseşte încrederea în sine. Sunt persoane sensibile şi empatice, care se supără uşor.

Vibraţia 3

Pofta de viaţă, capacitatea de a socializa şi nevoia de noi experienţe îi caracterizează pe aceia care au această vibraţie. Şi asta pentru că sunt persoane creative, foarte talentate. Le place să-i influenţeze pe cei din jur, fie prin sfaturi, fie prin activitatea de zi cu zi, cele mai multe persoane care au această vibraţie fiind de profesie învăţător, asistent, artist sau avocat. Pe de altă parte, vibraţia negativă a cifrei le face să fie lipsite de empatie în anumite situaţii şi chiar nemiloase.

Vibraţia 4

Despre persoanele care au vibraţia 4 se spune că sunt cele mai echilibrate. Pe de o parte sunt foarte muncitoare şi le place să aibă tot ceea ce-şi doresc, pe de altă parte acordă timp şi vieţii personale. Sunt responsabile, oneste şi consideră că pentru a reuşi în viaţă ai nevoie de o bază solidă -  din acest motiv le recomandă tuturor să înveţe cât mai mult. În schimb, vibraţia negativă a cifrei le face să fie încăpăţânte şi, astfel de multe ori au de pierdut.

Vibraţia 5

Energia acestei cifre este cea a spiritelor libere, care nu-şi impun limite. Nu le plac regulile şi caută mereu să facă lucruri care să le pună la încercare abilităţile fizice şi mentale. Fiecare experienţă este un mod de a învăţa lucruri noi şi se adaptează oricărei situaţii, ca nişte cameleoni. Nu le plac locurile de muncă care presupun rutină zilnică ci, dimpotrivă, caută să facă lucruri care sparg monotonia şi le pun la încercare puterea de concentrare. Însă, această nelinişte dată de vibraţia numelui este privită de mulţi ca un defect, persoanele respective fiind considerate neserioase.

Vibraţia 6

Numărul 6 are o vibraţie domestică, fiind o caracteristică a celor dedicaţi căminului şi familiei. Persoanele cu vibraţia 6 sunt foarte protectoare faţă de copii şi de soţ şi preferă să petreacă timp cu cei dragi, în loc să fie preocupate de modalităţi prin care pot câştiga mai mulţi bani. Nu-şi pierd uşor răbdarea, dimpotrivă, caută să se înţeleagă bine cu toată lumea. Pe lângă familie, acordă o importanţă deosebită casei, pe care o decorează pentru a fi cât mai confortabilă şi primitoare. Vibraţia negativă a cifrei le face însă să-şi plângă de milă atunci când lucrurile nu merg aşa cum şi-ar fi dorit.

Vibraţia 7

Visătoare şi mereu în căutarea destinului, sunt persoane discrete, care nu-şi dezvăluie cu uşurinţă secretele şi nici nu-i lasă pe cei din jur să le ghicească suferinţele sau intenţiile. Sunt înclinate spre spiritualitate, spre religie, considerând că acolo se află toate răspunsurile la întrebările existenţiale. Preferă singurătatea, lucrul pe cont propriu şi le este greu să se acomodeze în colectivitate. Nu ascultă de cei spun ceilalţi, însă sunt gata să dea sfaturi şi să-i ajute pe cei aflaţi în nevoie.

Vibraţia 8

Este una dintre cele mai puternice vibraţii, iar persoanele care o au în nume sunt considerate a fi hotărâte şi greu de învins. Au spirit de lider şi-şi canalizează toată energia pentru a duce la bun sfârşit ceea ce şi-au propus. Sunt foarte eficiente şi apreciate la locul de muncă, unde lucrează până la epuizare. Caută împlinirea pe plan personal, însă preferă sentimentul de stabilitate în locul celui de iubire. În plan negativ, persoanele cu vibraţia numelui 8 sunt privite ca fiind lacome şi concentrate pe propria persoană.

Vibraţia 9

Despre persoanele cu această vibraţie a numelui se spune că sunt cele mai empatice şi s-au născut pentru a-i ajuta pe cei în nevoie. Se implică în misiuni umanitare şi cred că oamenii, împreună, pot contribui la o lume mai bună. Cifra 9 este un număr al testelor, în sensul că cei cu vibraţia numelui 9 vor fi supuşi permanent încercărilor, iar viaţa lor nu va fi uşoară.

Pe de altă parte, vibraţia negativă le predispune la schimbări bruşte de temperament şi le face să fie capricioase.

    



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg