Câte lucruri interesante poți să faci cu pungile vechi de plastic!

Pungile de plastic pot fi transformate în obiecte practice, așa că îți prezentăm câteva idei de a le reutiliza! Ai nevoie doar de 1-2 pungi vechi și de câteva minute la dispoziție! 

image

Reutilizarea pungilor de plastic aduce beneficii, atât pentru mediul înconjurător, cât și pentru buget. În loc să achiziționezi alte obiecte necesare casei, mai bine îți faci singur propriile produse. De exemplu, când cureți legumele și fructele, poți pune o pungă de plastic pe blat, astfel încât cojile să pice în ea. Golești ulterior punga și o refolosești ori de câte ori ai nevoie! 

Citește și: Ce nu este bine să depozitezi în cutii și caserole din plastic 

Suport de umbrelă 

Din pungile de plastic vechi poți să faci inclusiv un suport de umbrelă și este foarte simplu! Când afară plouă și nu ai unde să îți pui umbrela, bag-o în punga de plastic și pune-o în geanta de umăr, fără să uzi obiectele din jurul tău! 

Genunchiere

Pungile de plastic te ajută să îți faci propriile genunchiere! Dacă îți place grădinăritul, știi cât este de important să îți protejezi genunchii și să nu îți murdărești hainele, așa că tot ce trebuie să faci este să legi o pungă de plastic în jurul genunchilor. 

Protecție pentru pantofi

Când afară plouă, ultimul lucru pe care ți-l dorești este să intrii în casă cu pantofii murdari și umezi. Pentru a preveni murdăria de pe podea, pune-ți în geantă două pungi de plastic, iar când ajungi în fața ușii casei tale, folosește-le ca protecție pentru pantofi. 

Vezi și: Nu mai arunca pungile pentru portocale! Cum îți pot fi de folos

Suport pentru pensulă

Cu punga de plastic îți poți acoperi pensula pentru vopsit ori de câte ori ai nevoie. Știi cât este de necesar ca pensula să nu se usuce în timp ce lucrezi, așa că trebuie doar să îți pui pensula într-o pungă de plastic și să o legi cu o bandă de cauciuc astfel încât aerul să nu intre în ea! 

Mănuși de plastic 

Protejarea mâinilor este importantă când atingi obiecte murdare, așa că pune o pungă de plastic în jurul mâinilor și fă curățenie fără să te murdărești! Pungile de plastic pot fi folosită ca mănuși și când vrei să amesteci salata cu mâinile. 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg
Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg
Rumer Willis foto  Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi foto  Shutterstock jpg
Celebritati jpg
Whitney Houston foto  Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei jpg
Olivia Munn și John Mulaney foto  Shutterstock jpg
Madonna jpg
să vorbim de vorbă  Oana & Ion jpg
Cindy Crawford Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk foto  Shutterstock jpg