Ce aduce noroc şi ce metode să aplici pentru eliminarea ghinionului

ce aduce noroc jpeg

Dacă ţi s-au întâmplat o mulţime de lucruri rele în ultima vreme, vei fi tentată să crezi că ai ghinion. Ei bine, stările de negativism şi de tensiune pot fi spulberate cu uşurinţă, dacă ai în vedere câteva lucruri simple. Iată ce aduce noroc.

Întruchiparea Răului

Încă din vechime, se crede că ghinionul este personificarea răului care îşi anunţă sosirea prin diferite semne: pisica neagră care îţi taie calea, femeia care traversează strada cu găleata fără apă, zbătutul ochiului, ş.a.m.d. Unul dintre cele mai cunoscute aspecte referitoare la ghinion este acela legat de numărul 13, care nu aduce noroc nimănui. Această cifră care anunţa moartea apare şi în structura calendarelor vechi ale lumii - în calendarul aztec, spre exemplu.

Vineri 13 şi marţi 13

Interesant este faptul că, în timp ce mai toate popoarele sunt superstiţioase cu privire la ziua de vineri, 13, grecii sunt de părere că cea mai ghinionistă zi este marţi 13, zi asociată cu căderea Constantinopolului. Şi în America de Sud există concepţia conform căreia marţea aduce numai rău oamenilor, de aceea unii dintre ei nici nu se încumetă să plece de acasă. Există, totuşi, o soluţie pentru a alunga spiritele rele. Credincioşii obişnuiesc să ardă tămâie la colţurile încăperilor şi să rostească o rugăciune.

Ce aduce noroc - Pe apa sâmbetei

Practicat încă din cele mai vechi timpuri, ritualul de a deschide fereastra într-o zi cu ghinion şi de a arunca apă peste geam este unul care te poate scăpa de orice urmă de energie negativă. Se crede că apa are puterea de a purifica spaţiul în care trăieşti, prin urmare, este bine să o arunci ori de câte ori simţi că atmosfera devine apăsătoare. Ghinionul se spală, pleacă cu apa, de aici şi expresia populară „pe apa sâmbetei“. În vechime, sâmbăta era considerată o zi fără de noroc, cu unul sau mai multe ceasuri rele, potrivită pentru a aduce ofrande spiritelor morţilor.

Ce aduce noroc - Sarea purifică

Pentru a alunga ghinionul, unii oameni obişnuiesc să presare în toate colţurile casei sare de mare. Se spune că dacă faci acest lucru vreme de şapte zile, vei reuşi să readuci armonia şi bunăstarea în casa ta. Cunoscută pentru puterea ei de a curăţa tot ce e rău în jur, sarea s-a dovedit a fi ajutătoare şi în ritualurile de dezlegare a blestemelor şi a vrăjilor.

Ce aduce noroc - Puterea tămăduitoare a cristalelor

Dacă simţi că ghinionul a pus stăpânire pe viaţa şi sufletul tău, poartă cu tine o piatră norocoasă. Lasă-ţi spiritul să intre în conexiune cu cristalele, care vor acţiona ca un scut energetic şi îţi vor transmite o vibraţie pozitivă. Poţi alege un cuarţ roz, o turmalină neagră sau orice altă piatră potrivită zodiei tale. Pentru a-ţi spori norocul, poartă piatra în jurul gâtului.

Ce aduce noroc - Ştiai că...

...în Italia, se spune că vei avea ghinion dacă pui pâinea începută cu susul în jos, fie pe masă, fie în coş? Deşi există mai multe explicaţii, se pare că cea mai populară este aceea legată de faptul că pâinea reprezintă trupul lui Hristos. Pentru a scăpa de ghinion, nu trebuie să te mai atingi de pâine 3 zile. ...marinarii din nordul Europei erau speriaţi dacă vedeau că cineva de pe vas îşi aprindea o ţigară cu ajutorul unei lumânări? Se credea că acest lucru va aduce ghinion la bani tuturor celor aflaţi pe mare şi că unii dintre ei ar putea fi condamnaţi la moarte. Superstiţia îşi are originea într-o legendă potrivit căreia marinarii îşi înmulţeau veniturile din vânzarea de chibrituri.Recente

Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg