Ce este o „mireasă ISIS” și ce se întâmplă în „taberele de teroare”

În timp ce urmărim cu toții lupta pe care o duc statele lumii cu Levant (sau ISIS) și Statul Islamic, un anumit grup implicat în propagarea terorismului este adesea trecut cu vederea – „miresele ISIS”.

image

„Miresele ISIS” sunt femeile care-și dedică viața Califatului. Au, de obicei, vârste fragede, sunt adesea și minore, și călătoresc din orice colț de lume în zonele în care au loc războaie, ca să se mărite cu un membru al ISIS și-a naște copii care să servească și ei Califatul.

Miresele ISIS joacă un rol crucial în dezvoltarea terorismului în lume. Aceste femei sau chiar fete îi încurajează pe bărbați să se încrie în ISIS și să devină luptători jihadiști. Ele devin, de fapt, niște „bunuri” care pot fi negociate și oferite ca recompense luptătorilor jihadiști.

Această grupare de sex feminin are capacitatea de-a crește numărul jihadiștilor prin simpla lor susținere a ISIS timp de ani întregi și aducerea pe lume a unei noi generații de teroriști, pe care chiar ele îi indoctrinează.

Pe lângă rolul tradițional al femeii, acela de-a face curat, mâncare și de-a crește copii, ele sunt responsabile și cu menținerea ostaticelor Califatului în casele lor, au grijă de femeile care sunt luate cu forța de teroriști.   

Ajutorul „mireselor ISIS” constă și în organizarea unor operațiuni din plan secund, permițându-le astfel jihadiștilor să se concentreze mai bine pe ce au ei de făcut fără să-și facă griji cu găzduirea ostaticilor, hrănirea lor, etc. Impactul lor este crucial pentru desfășurarea „proiectelor” pe care teroriștii pe întreprind.

Mai mult, femeile ajung tot mai mult, în zilele noastre, să pună umărul și la luptele corp la corp. Preiau tot mai mult responsabilități armate și își dau adesea viața în confictele produse de bărbați.   

Cum spuneam, principalul lor rol este acela de-a da naștere și-a crește următoarea generație de teroriști. Însă, în rândul fetelor chiar și de 15 ani se întâlnesc adesea avorturile spontane și aducerea pe lume a unor copii deja morți. În plus, soții lor sunt, de multe ori, uciși pe câmpul de luptă, ceea ce le determină adesea pe „miresele ISIS” să încerce să se întoarcă în țările lor natale.

Ce sunt „taberele de teroare” unde se formează noi teroriști?

Ei bine, se înscriu în ele cei care-și doresc să se antreneze militar, să ducă până la final atacuri teroriste folosind mitraliere, grenade și alt soi de armament. ISIS caută neîncetat locuri în care guvernele închid ochii și le permit să-și instaleze taberele de antrenament.

Taberele ISIS îi antrenează pe doritori în terorism. Acest fel de tabere se instalează adesea în zonele în care extremismul este prezent, cum ar fi Pakistan, Afganistan, Irak, Palestina, Siria și Somalia, ne informează autoritățile americane. Aceste tabere includ antrenamente fizice draconice, exersarea folosirii armelor, tehnici de atac armat și chiar confecționarea bombelor.

Foto - ShutterstockRecente

Printul Charles si Printesa Diana (sursa FOTO profimedia)
Jennifer Aniston sursa  Shutterstock jpg
Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg