Ce spune limbajul corpului despre tine

1 80634 original jpg jpeg

Comunicarea nonverbală este mult mai importantă decât crezi şi poate face o diferenţă majoră în toate tipurile de interacţiuni. Se pare că ceea ce "spui"prin intermediul corpului poate avea mai impact mai mare decât cuvintele care ies din gură. Pentru că limbajul corpului spune o poveste şi oamenii o ascultă, iată ce transmite acesta despre tine.

Cât de atentă eşti

Există două semnale cheie care indică faptul că ne concentrăm atunci când interacţionezi cu o altă persoană: contactul vizual şi nodurile capului (modul în care-l mişti). Ai avut vreodată o conversaţie cu cineva care nu te privea direct în ochi? Probabil că doar s-a prefăcut că te ascultă şi te ţi-ai dat seama că nu te ascultă. Contactul vizual este foarte important, deoarece arată că eşti ascultat şi că ţi se acordă atenţie. acelaşi lucru se întâmplă şi cu capul. Modurile în care-ţi mişti capul sunt neobservabile, dar ele au un efect puternic şi încurajator.

Cât de apropiaţi sunteţi

Acest punct se referă la modul în care staţi. Stând în picioare sau pe scaun cu braţele pe lângă corp, picior peste picior şi cu privirea în faţă, este o poziţie deschisă şi care arată că sunteţi apropriaţi. Cu toate acestea, această poziţie poate duce la vulnerabilitate, dar în situaţii sociale, cum este întâlnirea cu o anumită persoană, poate arăta interesul faţă de ea. Pe de altă parte, braţele sau picioarele încrucişate arată o distanţare, chiar dacă cuvintele spun altceva.

Cât de sigură eşti

Acest punct nu este o surpriză, dar cu cât eşti mai înaltă, cu atât mai încrezătoare vei părea. Şi există şi un alt beneficiu. Se spune că persoanele care au picioarele mai lungi şi o poziţie dreaptă se simt mai sigure pe ele şi oferă mai multă încredere celorlalţi. Aceasta este o mişcare foarte eficientă în cazul persoanelor care trebuie să negocieze.

Cât de nervoasă eşti

Limbajul mâinilor este foarte analizat şi spune foarte multe despre oameni. Şi, în special pentru femei, jucatul cu părul este un semn care arată nervozitate şi inconfort. Evită să te mai joci cu şuviţele de păr în timp ce vorbeşti sau când susţii o prezentare, ci fii mult mai atentă la ce faci cu mâinile.

Cât de motivată eşti

În timp ce jucatul cu părul nu este atât de grav, gestul este o modalitate bună de a transmite motivaţie şi entuziasm. Importante sunt energia şi efortul care se află în spatele gestului. Ridicarea mâinii, de exemplu. O mână ridicată repede şi sigur arată încredere şi motivaţie, în timp ce o mână ridicată lent arată nesiguranţă şi ezitare. Când vorbeşti cu alte persoane pe care încerci să le motivezi, concentrează-te pe gesturi puternice, mişcând mâinile în mişcări intenţionate, ascendente.Recente

Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg