Ce urăsc femeile cel mai mult în secret. Cumpărăturile le pot da bătăi de cap!

Pe o platformă online, mai multe femei au spus care sunt lucrurile pe care le urăsc în secret, iar noi îți prezentăm o parte dintre ele. 

image

De la așteptările societății și până la neplăcerile de zi cu zi, femeile se confruntă cu o mulțime de provocări pe care reușesc să le facă față cu brio. Pe o platformă din mediul online, mai multe reprezentate ale sexului frumos au spus care sunt lucrurile pe care le urăsc în secret, așa că iată ce a ieșit! 

Locul 10 

Pe locul 10 în clasament se află lipsa de validare din partea celorlalți. Femeile apreciază când sunt ascultate și urăsc când le sunt respinse sentimentele. 

Locul 9 

Îi ceri adesea partenerei de viață să zâmbească? Evită să o mai faci! Respondentele au spus că urăsc când bărbații le cer să facă asta și au caracterizat acest gest, precum unul „lipsit de respect și empatie‟. 

Locul 8

Femeile se pot enerva rapid când vine vorba despre generalizare, în special când le spui că „toate gândesc la fel‟ sau că „se comportă la fel‟. Fiecare are o experiență diferită de viață, motiv pentru care nu este indicat să faci acest lucru.

Locul 7 

Comportamentul nepoliticos al bărbaților se clasează pe locul 7. Pentru multe femei, lipsa de amabilitate, precum și prea multă încredere în sine pot fi deranjante. 

Citește și: Femeile înșală mai mult ca niciodată! O fostă escortă ne spune ce-și doresc ele în dormitor 

Locul 6 

Femeile urăsc când li se cere să nu exprime ceea ce gândesc cu adevărat și să își echilibreze nevoile în funcție de așteptările celorlalți. Poate să devină frustrant, în special în relația cu partenerul de viață.

Locul 5

Încă o dată diferența de gen le supără! Însă de această dată le enervează când li se spune să nu experimenteze lucruri unde bărbații sunt „campioni‟, precum fotbal sau jocuri online. 

Locul 4 

Nici competiția nu le place! În special cea între femei. Oricât de motivant ar fi să știi că ești în fața tuturor, se pare că unei femei nu îi place să fie în competiție cu alta, ci preferă, mai degrabă, să se încurajeze reciproc.  

Locul 3

În mod surprinzător, nu le place deloc când nu înțeleg scrisul de mână de pe o notiță, listă de cumpărături sau rețetă medicală.  

Citește și: Lucruri pe care femeile le fac în secret, dar nu au curajul să recunoască 

Locul 2

Femeile nu suportă când li se spune „să se calmeze‟ în situațiile limită. Ele se confruntă adesea cu acest răspuns când își exprimă o idee sau o emoție și simt nevoia să fie ascultate. 

Locul 1 

Poate că pe unii nu îi surprinde, însă cel mai mult femeile se pot enerva când au găsit obiectul vestimentar pe care și l-au dorit, însă nu și mărimea lui. 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg