Lucruri pe care femeile le fac în secret, dar nu au curajul să recunoască

În privat, toate femeile fac lucruri pe care nimeni nu le știe și nu este nimic rău în asta. Unele dintre aceste comportamente sunt ținute secrete, deoarece femeilor le este rușine să le recunoască.

image

Majoritatea femeilor fac aceste lucruri în secret fără a le recunoaşte vreodată. De exemplu, îşi rod unghiilor sau pieliţele de la baza unghiilor. Acesta nu este un obicei sănătos şi nici igienic, dar multe femei îl au. Și nu numai că este nepotrivit pentru unghii și maxilar, dar este și o modalitate de a te expune la microbi. Este un obicei care le face pe multe să scape de stres, dar apare şi în momente de entuziasm sau pentru a ajuta la combaterea plictiselii. De obicei, dispare odată cu înaintarea în vârstă, iar după vârsta de 30 de ani este mai rar.

Se privesc în oglindă și se simt grase

Multe femei se luptă cu imaginea lor corporală și se pune multă presiune pe ele din cauza mărimilor potrivite. Conform unui studiu, dismorfia corporală este reală, chiar și în rândul femeilor cu o greutate sănătoasă. În studiu, un grup de femei care erau hotărâte să slăbească au fost rugate să se uite în oglindă și să aleagă un adjectiv pentru a le descrie, dintr-o listă de 12, iar 34% din ele au ales cuvântul „grasă”.

Te-ar mai putea interesa: Culori de lacuri de unghii considerate atractive de bărbaţi

Nu-şi spală sutienele suficient de des

Majoritatea sutienelor sunt delicate şi necesită spălare manuală. Cu toate acestea, a nu le spăla în mod regulat afectează rezistenţa lor în timp şi igiena femeilor. Mașina de spălat nu este grozavă pentru sutiene și nici uscătorul, așa că spălarea sutienelor poate fi într-adevăr consumatoare de timp. De aceea, unele femei ajung să le poarte mai mult decât ar trebui.

Urmărirea unei persoane pe internet

Poate fi vorba despre un fost sau despre un coleg. Femeile sunt curioase, iar rețelele sociale alimentează această curiozitate. Aceasta poate include petrecerea de ore întregi analizând imagini, aprecieri, comentarii legate de un tip drăguț de la birou sau din trecut.

Vezi şi: Ce tipuri de comportamente masculine cuceresc iremediabil orice femeie!

Mănâncă dulciuri pe ascuns

Unele femei se ascund în dormitor sau în baie pentru a mânca ceva pe furiş. Cel mai adesea, acest comportament este declanșat de rușinea de a face acest lucru. Un alt motiv este să nu fie nevoite să  împartă cu copiii sau cu partenerul. Două treimi dintre mamele americane care au participat la un sondaj au mărturisit că fac acest lucru.

FOTO: Shutterstock



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg