Lucruri pe care femeile le fac în secret, dar nu au curajul să recunoască

În privat, toate femeile fac lucruri pe care nimeni nu le știe și nu este nimic rău în asta. Unele dintre aceste comportamente sunt ținute secrete, deoarece femeilor le este rușine să le recunoască.

image

Majoritatea femeilor fac aceste lucruri în secret fără a le recunoaşte vreodată. De exemplu, îşi rod unghiilor sau pieliţele de la baza unghiilor. Acesta nu este un obicei sănătos şi nici igienic, dar multe femei îl au. Și nu numai că este nepotrivit pentru unghii și maxilar, dar este și o modalitate de a te expune la microbi. Este un obicei care le face pe multe să scape de stres, dar apare şi în momente de entuziasm sau pentru a ajuta la combaterea plictiselii. De obicei, dispare odată cu înaintarea în vârstă, iar după vârsta de 30 de ani este mai rar.

Se privesc în oglindă și se simt grase

Multe femei se luptă cu imaginea lor corporală și se pune multă presiune pe ele din cauza mărimilor potrivite. Conform unui studiu, dismorfia corporală este reală, chiar și în rândul femeilor cu o greutate sănătoasă. În studiu, un grup de femei care erau hotărâte să slăbească au fost rugate să se uite în oglindă și să aleagă un adjectiv pentru a le descrie, dintr-o listă de 12, iar 34% din ele au ales cuvântul „grasă”.

Te-ar mai putea interesa: Culori de lacuri de unghii considerate atractive de bărbaţi

Nu-şi spală sutienele suficient de des

Majoritatea sutienelor sunt delicate şi necesită spălare manuală. Cu toate acestea, a nu le spăla în mod regulat afectează rezistenţa lor în timp şi igiena femeilor. Mașina de spălat nu este grozavă pentru sutiene și nici uscătorul, așa că spălarea sutienelor poate fi într-adevăr consumatoare de timp. De aceea, unele femei ajung să le poarte mai mult decât ar trebui.

Urmărirea unei persoane pe internet

Poate fi vorba despre un fost sau despre un coleg. Femeile sunt curioase, iar rețelele sociale alimentează această curiozitate. Aceasta poate include petrecerea de ore întregi analizând imagini, aprecieri, comentarii legate de un tip drăguț de la birou sau din trecut.

Vezi şi: Ce tipuri de comportamente masculine cuceresc iremediabil orice femeie!

Mănâncă dulciuri pe ascuns

Unele femei se ascund în dormitor sau în baie pentru a mânca ceva pe furiş. Cel mai adesea, acest comportament este declanșat de rușinea de a face acest lucru. Un alt motiv este să nu fie nevoite să  împartă cu copiii sau cu partenerul. Două treimi dintre mamele americane care au participat la un sondaj au mărturisit că fac acest lucru.

FOTO: ShutterstockRecente

Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg