Cele mai bogate animale de companie. Fac zeci de mii de dolari cu o singură postare

Vedetele nu sunt singurele ființe ce reușesc să strângă averi prin intermediul conturilor de socializare. Surprinzător, unele animale de companie pot să câștige chiar și zeci de milioane de dolari cu o singură postare. 

image

Există unele rase de pisici și câini care pot fi mai scumpe decât ți-ai fi imaginat vreodată!  De ce spunem asta? Pentru că, în cadrul topului „The Ultimate Pet Rich List‟, s-a descoperit care sunt cele mai populare animale de companie, ce le pot aduce proprietarilor sume mari de bani în conturi. Există animale care pot să câștige chiar și sute de mii de dolari doar dintr-o singură postare de pe Instagram! 

Locul 5: Câinele Jiffpom

Jiffpom este un câine pomerian extrem de simpatic, care are aproape 10 milioane de urmăritori pe Instagram. Jiffpom poate să câștige dintr-o singură postare chiar și 30.000 de dolari, iar averea sa este estimată la 25 de milioane de dolari. De asemenea, acest câine a câștigat de două ori recordul Guiness - prima oară pentru cel mai popular câine și a doua oară pentru rapiditatea sa.

Locul 4: Câinii Sadie, Sunny, Lauren, Layla și Luke

Cum Oprah Winfrey este una dintre cele mai bogate persoane din lume, nici câini ai săi, Sadie, Sunny, Lauren, Layla și Luke, nu puteau fi mai prejos! Fiecare animal are propriul cont bancar, iar în mod colectiv, câinii au avere estimată la 30 de milioane de dolari. „Iubirea lui Dumnezeu se simte prin dragostea care vine de la câinele tău‟, povestea jurnalista, în trecut, potrivit „Best Life‟.

Citește și: Dorințe testamentare ale celebrităților. Câinii lui Oprah Winfrey, extrem de bogați 

Locul 3: Pisica Olivia 

Pisica artistei Taylor Swift ocupă locul al treilea în topul celor mai înstărite animale de companie din lume. Numele său este Olivia și are o avere uriașă, estimată la 97 de milioane de dolari. Felina a făcut bani din aparițiile în mai multe videoclipuri muzicale și reclame. Mai mult decât atât, pisica Olivia deține și o linie proprie de produse.

Locul 2: Pisica Nala 

Pe locul al doilea în top se află pisica Nala, care are peste 4 milioane de urmăritori pe Instagram. Această felină este imaginea unui brand cunoscut de hrană pentru animale și are în conturi 100 de milioane de dolari. 

Locul 1: Câinele Gunther 

Pe primul loc în topul celor mai bogate animale din lume se află un ciobănesc german, pe nume Gunther, care valorează 500 de milioane de dolari. Câinele ar fi moștenit o mare parte din bani și ar fi, de asemenea, un bun vânzător de imobiliare. 

„Gunther a vândut recent un conac, care a fost deținut de Madonna, pentru suma de 29 de milioane de dolari. Acesta este un câine inteligent‟, informează „All About Cats‟. 

Sursă foto: Instagram, Pinterest Recente

Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg