Regina a murit înconjurată de câinii ei! „Și ei se deprimă când își pierd stăpânul!”

Moartea devastatoare a Reginei Elisabeta a II-a ne-a afectat pe toți deopotrivă. Dispariția Majestății Sale, pe 8 septembrie 2022, la 96 de ani, a provocat o mare tristețe în rândul familiei sale... bipede și patrupede! Se pare că prietenii ei blănoși i-au fost alături până la final!

regina cu catelul jpg

O mare iubitoare de animale și, mai ales, de căței din rasa corgi, regretatul suveran britanic a crescut 14 generații de astfel de căței și a îngrijit peste 30 de astfel de exemplare pe durata întregii sale vieți, ne informează Reader's Digest.

Regina n-a vrut să mai împerecheze noi generații de corgi tocmai pentru a nu-i lăsa în urma ei atunci când îi va veni timpul să părăsească această lume. Și s-a oprit din acest obicei în 2015. Totuși exemplarele pe care le-a avut trăiesc în continuare și după moartea Majestății Sale.

În momentul dispariției sale, Regina avea patru căței – doi corgi pe nume Muick și Sandy, un cocker spaniel denumit Lissy și un dorgi, o corcitură de corgi și teckel, pe nume Candy.

Nimeni nu poate uita cum mult iubiții ei corgi au luat și ei parte la înmormântarea stăpânei lor și întreaga planetă a suspinat când Muick și Sandy au stat lângă Castelul Windsor în momentul în care sicriul stăpânei lor a trecut pe-acolo, pentru a-și lua „Adio!” reciproc.

E limpede pentru oricine că regina avea o legătură specială cu cățeii ei. De fapt, aceștia i-au fost alături Elisabetei a II-a chiar și în ultimele ei ore de viață.  

O sursă de încredere a dezvăluit, pentru ET, că patrupezii Reginei Marii Britanii se aflau în cameră cu ea, la Balmoral, în ultimele ei clipe de viață. „E atât de drăguț că, în ultimii ani, ea îi avea pe cei doi corgi și alți căței, mai ales când viața devine mai grea și apare declinul...”, susține psihologul animalelor dr. Roger Mugford, care a lucrat cu cățeii reginei în trecut.

„Este o adevărată bucurie să fii iubit de un admirator care nu te critică niciodată, așa cum sunt cățeii”, continuă acesta. Acum, când stăpâna lor nu mai există, cățeii regali cel mai probabil că-i simt lipsa.

Un expert canin a ținut să precizeze, pentru Daily Mail, că animalele, cățeii în special, nu jelesc precum oamenii, însă, la fel ca noi, pot prezenta semne de depresie când stăpânul lor moare. The New York Times susține că, în momentul de față, cățeii reginei au ajuns în grija Prințului Andrew, fiul preferat al regretatului monarh, și al fostei sale soții, Sarah Ferguson.

Foto - Instagram Royal Family



Recente

Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg