Cum îţi salvează viaţa premoniţiile

1 73098 original jpg jpeg

Atunci când ai o premoniţie, subconştient simţi (ca să nu spunem că ai chiar certitudinea) că ceva se va întâmpla, cu mult timp înainte ca evenimentul să aibă loc în realitate.

Deşi din punct de vedere ştiinţific nu exista nicio bază care să demonstreze că aceste presimţiri ale unor evenimente viitoare au legătură cu realitatea,cele mai recente studii arată că este posibil ca premoniţia să fie un proces specific uman,la fel ca gândirea.Oameniide ştiinţă au început să ia în calcul posibilitatea ca oamenii să poată presimţi când ceva urmează să se întâmple,fără să fi primit vreun indiciu despre asta.

Al şaselea simţ

Premoniţiile sunt percepute ca fiind al şaselea simţ,cel care ne indică când suntem în pericol şi când ceva rău urmează să se întâmple. Deşi există şi premoniţii pozitive,accentul se pune adesea pe cele negative,mai ales că acest simţ extrasenzorial este învăluit într-o aură de mister care dă de multe ori fiori. De aceea,deşi presimţirile au început să fie acceptate ca fiind reale,sunt considerate,în continuare,procese biologiceanormale.

Citeşte şi:Zodia îţi spune ce te face fericită

Trebuie să creadă şi alţii

Nu este de ajuns ca tu să crezi în premoniţii. Mai trebuie şi ca cei din jurul tău să creadă în ele. Da,sunt situaţii în care unii oameni presimt că ceva rău se va întâmpla. Şi strigă în stânga şi-n dreapta asta. Dar dacă nimeni nu crede în premoniţiile lor,sunt cazuri în care se ajunge la situaţii dramatice.

Precogniţia-este tot premoniţie

Parapsihologii folosesc adesea termenul de precogniţie,când vorbesc despre posibilitatea de a presimţi evenimente viitoare. Acestea se manifestă sub formă de vise prevestitoare,flashuri care apar când omul este conştient şi treaz,viziuni în timpul unei perioade de inconştienţă sau chiar delir,sau presentimente-când precogniţia se manifestă sub forma unor emoţii stranii. Acestea pot fi însoţite de transpiraţie,dureri de cap sau senzaţia de imobilitate.

Citeşte şi:Eşti aer,foc ori pâmânt şi apă?Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg