Cum îţi salvează viaţa premoniţiile

1 73098 original jpg jpeg

Atunci când ai o premoniţie, subconştient simţi (ca să nu spunem că ai chiar certitudinea) că ceva se va întâmpla, cu mult timp înainte ca evenimentul să aibă loc în realitate.

Deşi din punct de vedere ştiinţific nu exista nicio bază care să demonstreze că aceste presimţiri ale unor evenimente viitoare au legătură cu realitatea,cele mai recente studii arată că este posibil ca premoniţia să fie un proces specific uman,la fel ca gândirea.Oameniide ştiinţă au început să ia în calcul posibilitatea ca oamenii să poată presimţi când ceva urmează să se întâmple,fără să fi primit vreun indiciu despre asta.

Al şaselea simţ

Premoniţiile sunt percepute ca fiind al şaselea simţ,cel care ne indică când suntem în pericol şi când ceva rău urmează să se întâmple. Deşi există şi premoniţii pozitive,accentul se pune adesea pe cele negative,mai ales că acest simţ extrasenzorial este învăluit într-o aură de mister care dă de multe ori fiori. De aceea,deşi presimţirile au început să fie acceptate ca fiind reale,sunt considerate,în continuare,procese biologiceanormale.

Citeşte şi:Zodia îţi spune ce te face fericită

Trebuie să creadă şi alţii

Nu este de ajuns ca tu să crezi în premoniţii. Mai trebuie şi ca cei din jurul tău să creadă în ele. Da,sunt situaţii în care unii oameni presimt că ceva rău se va întâmpla. Şi strigă în stânga şi-n dreapta asta. Dar dacă nimeni nu crede în premoniţiile lor,sunt cazuri în care se ajunge la situaţii dramatice.

Precogniţia-este tot premoniţie

Parapsihologii folosesc adesea termenul de precogniţie,când vorbesc despre posibilitatea de a presimţi evenimente viitoare. Acestea se manifestă sub formă de vise prevestitoare,flashuri care apar când omul este conştient şi treaz,viziuni în timpul unei perioade de inconştienţă sau chiar delir,sau presentimente-când precogniţia se manifestă sub forma unor emoţii stranii. Acestea pot fi însoţite de transpiraţie,dureri de cap sau senzaţia de imobilitate.

Citeşte şi:Eşti aer,foc ori pâmânt şi apă?Recente

luna shutterstock 1044034966 jpg
Blue jpeg
Rebel Wilson jpeg
Elon Musk jpg
vineri jpg
Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg
numerologie
Elvis Presley
Victoria Beckham jpg
Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg
Kate Hudson jpg
Kate Middleton în verde OK Mag jpg
andreea mantea
profetie   shutterstock 430507258 jpg
minciuna   shutterstock 1929158141 jpg
kim kardashian fata jpg
aursiargintaec@clickpentrufemei ro jpg