De ce sunt copiii născuţi în august atât de speciali

1 76221 original jpg jpeg

Luna, ziua şi anul naşterii au o influenţă majoră asupra modului în care destinul nostru va decurge. Credem sau nu, în anumite circumstanţe, totul poate căpăta o semnificaţie aparte. Iar luna naşterii nu face excepţie. Iată de ce copiii născuţi în august sunt foarte speciali:

1.Au tendinţa de a fi mai puternici şi mai organizaţi. Copiii născuţi în august sunt fie în zodia Leu, fie în zodia Fecioară, ceea ce înseamnă că au încredere în ei, sunt firi practice şi foarte inteligente.

2.Cel mai probabil vor ajunge în funcţii de conducere. Datorită carismei şi încrederii pe care o au în ei, cei născuţi în august sunt foarte buni lideri.

3.Nu sunt predispuşi la boli mintale. Se pare că studiile au dovedit că persoanele născute iarna sunt mai predispuse la boli precum schizofrenia sau depresia. Pentru cei născuţi vara, cu precădere în august, aceste riscuri sunt mai mici.

4.Floarea lunii lor de naştere este gladiola. Despre această floare se spune că simbolizează perfect trăsăturile de caracter ale celor născuţi în august, adică încrederea şi tăria de caracter.

5.Vor fi copii inteligenţi, dar destul de dificili. De asemenea, sunt copii precoce, ai căror părinţi vor avea de învăţat lecţii importante din inocenţa lor.

6.Le place să fie în centrul atenţiei. Firea artistică din ei îi face să-ţi dorească mereu să fie sufletul petrecerilor şi nu numai. Se vor remarca tot timpul, fie că lucrează într-o corporaţie, fie că susţin spectacole pe o scenă.

7.Autoritatea pe care o insuflă celor din jurul lor îi va face să fie profesori foarte buni. Nu neapărat cadre didactice, ci mai degrabă vor fi genul acela de oameni pe care îi întâlneşti în viaţă şi de la care simţi că ai ce învăţa.Recente

Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg