Defectele tale, irezistibile pentru el

1 47140 original jpg jpeg

De fiecare dată când răsfoieşti o revistă îţi imaginezi cum ar fi să arăţi perfect, ca manechinele de pe podium: cu un trup perfect, o coafură impecabilă, un ten fără defecte şi un zâmbet ca-n reclame. Te-ai gândit vreodată că partenerul tău te iubeşte tocmai pentru că nu arăţi ca-n reviste, iar micile tale imperfecţiuni îl înnebunesc de-a dreptul? Stai ore în şir în faţa oglinzii ca să-ţi maschezi ridurile sau pistruii. Când vezi un film de dragoste îţi ascunzi lacrimile de la final, de teamă ca partenerul tău să nu te ia peste picior. După fiecare criză de gelozie pe care i-o faci, ai remuşcări şi ţi-e teamă că te va iubi mai puţin sau se va uita după alte femei. Ştiai însă că te iubeşte şi te consideră unică pentru că ai anumite complexe şi defecte? Iată care sunt aspectele pe care tu le deteşti, dar el le adoră: Formele tale voluptoase

În fiecare zi te urci pe cântar ca să vezi dacă ai reuşit cu ultima dietă să dai jos cele 4-5 kg care te obsedează. Vrei să ai un abdomen perfect ca fetele din revistă,însă el nu vrea o femeie plată şi slabă. El iubeşte rotunjimile tale,formele voluptoase,pentru că ele îţi dau un aer foarte feminin şi senzual. Pune-le în valoare ori de câte ori ai ocazia,pentru el. "Dependenţa" de filmele siropoase

Ori de câte ori vezi un film de dragoste sau scenă emoţionantă din serialul preferat lacrimile îţi răsar pe gene,dar te grăbeşti să le ascunzi când e lângă tine. Crezi că dispreţuieşte felul ăsta de filme,şi aşa şi este,dar te adoră pe tine,când te vede plângând emoţionată la finalul unui film pe care l-ai văzut deja de trei ori.

Machiajul de dimineaţă este pentru tine un ritual şi ţi se pare că fără el s-ar vedea ridurile,cearcănele şi alte zeci de imperfecţiuni pe care nu ştii cum să le acoperi mai repede. El adoră însă cum arăţi când te trezeşti dimineaţa,naturală şi expresivă. Un anumit rid sau pistruii căpătaţi de la statul în soare te fac irezistibilă în ochii lui,când zâmbeşti.

Când se uită mai lung după o femeie imediat îl întrebi cine e sau dacă o cunoaşte cumva şi ajungi să-i faci o scenă de toată frumuseţea. Ori de câte ori îşi cumpără ceva de ultimă tehnologie,care ţie ţi se pare complet inutil,ai grijă să-i faci o criză de isterie amintindu-i de toate lucurile inutile pe care şi le ia. După ce trece furtuna,ai remuşcări şi te gândeşti că se va îndepărta de tine. Din contră,din când în când îi place să-i faci o criză de gelozie sau să-l cerţi pentru că se simte important şi dorit. Şi mai mult decât atât,iubeşte împăcarea de după.



Recente

Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg