FOTO Cinci dintre cele mai urâte animale din lume

În această lume, există multe animale considerate a fi neatractive din punct de vedere vizual. Ai auzit vreodată de capra de Damasc sau de peștele gelatinos? Iată cum arată! 

image

Originară din Siria și din alte zone ale Orientului Mijlociu, capra de Damasc (sau capra Shami) este o rasă de capră domestică, renumită pentru aspectul său neobișnuit. Are un cap mare, urechi lungi, căzute, corpul robust și musculos. Astfel de animale sunt crescute cu grijă de sue de ani, deoarece oferă un lapte de o calitate înaltă, folosit pentru producția de brânzeturi și ale produse lactate. De asemenea, această rasă este apreciată pentru carnea sa calitativă.

Citește și acest articol: Acestea sunt cele mai frumoase pisici din lume! Felinele care seamănă cu gheparzii 

image

Peștele gelatinos

Peștele gelatinos (sau peștele Blob) a devenit cunoscut în anul 2013, când a obținut primul loc în topul celor mai urâte vietăți din lume al „Ugly Animal Preservation Society”. Acest pește trăiește în apele adânci ale oceanelor, de obicei la adâncimi de peste 600-1200 de metri, în largul coastelor Australiei. Peștele gelatinos are un corp moale, adaptat pentru a rezista presiunii mari din adâncuri.  

image

Șobolanul de alun

Șobolanul de alun (sau șobolanul aluniță) este un mic mamifer originar din Africa de Sud. Are blana de culoare aurie și extrem de lucioasă, corpul mic, membre puternice și gheare ascuțite. Acest animal trăiește în regiunile de savană și în zonele de pădure din Africa de Sud, de obicei în soluri nisipoase. 

Vezi și acest articol: Mituri despre câini. Este un an al câinelui egal cu 7 ai omului? 

image

Maimuța Proboscis

Pe lista noastră se află și maimuța Proboscis. Probabil caracteristica sa remarcabilă este nasul său extrem de lung și proeminent. În plus, pe lângă nasul lung, această maimuță are ochii mici (în comparație cu dimensiunile nasului și gurii), corpul mare și asimetric. 

image

Lemur Aye-Aye 

Cu o blană aspră, ochi bulbucați, degete lungi și aspect aproape scheletic, primata numită Aye-Aye este face parte din categoria celor mai urâte animale din lume. Aye-Aye trăiește în pădurile tropicale umede din Madagascar, este solitar și nocturn, iar în unele culturi este considerat un animal care aduce ghinion. 

image

Sursă foto: Shutterstock  Recente

Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg
Brooke Shields jpg
Dorian Popa  bolovan jpg