Sute de oameni, care se cred câini, cer autorităților să li se recunoască „adevărata‟ identitate

Zilele trecute, într-o piață din Berlin, a avut loc un protest inedit. Sute de oameni, care se cred câini, au cerut autorităților să le fie recunoscută identitatea. S-au costumat în animale, au lătrat, iar reacțiile de pe Internet nu au încetat să apară.  

image

La finalul lui 2022, un japonez pe nume Toco devenea celebru, după ce și-a achiziționat un costum de câine, în valoare de aproximativ 14.000 de euro. La vremea respectivă, bărbatul a explicat că, încă de când era copil, și-a dorit să fie un animal.  

Dacă această știre te-a surprins, află că, la câteva luni distanță, „New York Post‟ anunță că în capitala Germaniei, Berlin, mai precis în Piața Potsdamer, a avut loc un protest în cadrul căruia aproximativ 1000 de persoane au cerut autorităților să fie recunoscute drept câini. 

Citește și: Din dragoste pentru natură. 70 de femei s-au măritat cu niște copaci pentru a-i salva de la tăiere 

S-au costumat în animale și au lătrat 

Pentru a semăna cu animalele cu care se identifică, participanții au purtat în timpul protestului costume și măști și au comunicat între ei doar prin lătrături și urlete.

În mediul online, evenimentul a stârnit reacții mixte - unii oameni și-au exprimat sprijinul și curiozitatea, în timp ce alții i-au criticat pe participanți: „Fii natural și identifică-te ca om! Este mai mult decât suficient‟, a comentat un internaut, în timp ce altul s-a întrebat de ce totuși poartă oamenii măști: „Dar dacă ei se identifică ca animale, de ce mai poartă măști?‟. 

Citește și: I s-a interzis să meargă cu metroul din cauza machiajului. Cum arată femeia 

Ce au vrut ei, de fapt, să obțină?  

Potrivit publicației menționate, protestatorii au cerut să se diferențieze între „therians‟, oameni care se identifică cu o altă creatură decât omul și „furries‟, adică indivizi cărora le place să se joace în costume de animale. De pildă, unii consideră că persoanele încadrate în categoria „therians‟ sunt, de fapt, suflete de pisici reîncarcate în corpuri umane. 

În Germania, animalele de companie sunt îngrijite corespunzător și respectate. Mulți nemți consideră că animalele fac parte din familiile lor, luându-și responsabilitățile de proprietari în serios. De exemplu, prezența câinilor este permisă în locuri publice, cum ar fi în restaurante, cafenele și chiar în magazinele cu amănuntul. 

Sursă foto: Shutterstock / sursă video: Twitter Recente

Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg
Travolta jpeg
Nativii cel mai usor de cucerit Sursa foto shutterstock 387016507 jpg
Judi Dench foto  Shutterstock jpg
obiceiuri jpg
Jennifer Lopez și Armie Hammer foto  Shutterstock jpg
Napoleon Bonaparte foto  Shutterstock jpg
cuplu pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Doris Kriks și Carl Kruse jpeg
Mary Kate, Ashley Olsen jpg
5 nativi cu fler de antreprenor Sursa foto shutterstock 1407802490 jpg
Targul de Craciun Planeta Craciun jpeg