Sute de oameni, care se cred câini, cer autorităților să li se recunoască „adevărata‟ identitate

Zilele trecute, într-o piață din Berlin, a avut loc un protest inedit. Sute de oameni, care se cred câini, au cerut autorităților să le fie recunoscută identitatea. S-au costumat în animale, au lătrat, iar reacțiile de pe Internet nu au încetat să apară.  

image

La finalul lui 2022, un japonez pe nume Toco devenea celebru, după ce și-a achiziționat un costum de câine, în valoare de aproximativ 14.000 de euro. La vremea respectivă, bărbatul a explicat că, încă de când era copil, și-a dorit să fie un animal.  

Dacă această știre te-a surprins, află că, la câteva luni distanță, „New York Post‟ anunță că în capitala Germaniei, Berlin, mai precis în Piața Potsdamer, a avut loc un protest în cadrul căruia aproximativ 1000 de persoane au cerut autorităților să fie recunoscute drept câini. 

Citește și: Din dragoste pentru natură. 70 de femei s-au măritat cu niște copaci pentru a-i salva de la tăiere 

S-au costumat în animale și au lătrat 

Pentru a semăna cu animalele cu care se identifică, participanții au purtat în timpul protestului costume și măști și au comunicat între ei doar prin lătrături și urlete.

În mediul online, evenimentul a stârnit reacții mixte - unii oameni și-au exprimat sprijinul și curiozitatea, în timp ce alții i-au criticat pe participanți: „Fii natural și identifică-te ca om! Este mai mult decât suficient‟, a comentat un internaut, în timp ce altul s-a întrebat de ce totuși poartă oamenii măști: „Dar dacă ei se identifică ca animale, de ce mai poartă măști?‟. 

Citește și: I s-a interzis să meargă cu metroul din cauza machiajului. Cum arată femeia 

Ce au vrut ei, de fapt, să obțină?  

Potrivit publicației menționate, protestatorii au cerut să se diferențieze între „therians‟, oameni care se identifică cu o altă creatură decât omul și „furries‟, adică indivizi cărora le place să se joace în costume de animale. De pildă, unii consideră că persoanele încadrate în categoria „therians‟ sunt, de fapt, suflete de pisici reîncarcate în corpuri umane. 

În Germania, animalele de companie sunt îngrijite corespunzător și respectate. Mulți nemți consideră că animalele fac parte din familiile lor, luându-și responsabilitățile de proprietari în serios. De exemplu, prezența câinilor este permisă în locuri publice, cum ar fi în restaurante, cafenele și chiar în magazinele cu amănuntul. 

Sursă foto: Shutterstock / sursă video: Twitter 



Recente

Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg
Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg
lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg