Grupa sanguină îţi dezvăluie caracterul

1 49707 original jpg jpeg

Unii oameni sunt mai colerici, în timp ce alte persoane cu greu pot fi scoase din sărite. Ei bine, aceste trăsături sunt determinate şi de grupa sanguină.

Aşadar,caracterul unei persoane poate fi citit dacă ştii ce grupă sanguină are aceasta.

Persoanele cu grupa A sunt perfecţioniste

Le place să organizeze totul în cel mai mic detaliu,astfel încât să fie sigure că nu dau greş! Sunt cei cu grupa sanguină A. Sunt angajaţii ideali,căci dau mereu dovadă de seriozitate şi perfecţionism. Calmul este de asemenea o mare calitate a acestor persoane,fiind foarte rare situaţiile în care intră în panică.

Sunt prieteni foarte buni,căci dau atenţie nevoilor altora. Tototadă,femeile cu grupa A sunt extrem de romantice. Cât despre defecte,aroganţa,nerăbdarea şi orgoliul sunt la ele acasă. Nici la capitolul impulsivitate nu stau mai bine!

Meserii potrivite:economişti,scriitori,programatori,contabili.

Persoanele cu grupa B sunt originale

Dacă prin venele tale curge sânge din grupa B,înseamnă că eşti sociabilă şi o fire foarte originală. Persoanele cu grupa B nu se ghidează după reguli,ci ei sunt cele care le fac. Sunt recunoscuţi pentru curiozitatea lor,cât şi pentru entuziasmul cu care fac orice lucru (fie că este vorba de un proiect important,fie că este vorba despre prepararea cinei).

Datorită firii sociabile,îşi fac prieteni foarte uşor. Se adaptează foarte uşor şi dau dovadă de multă imaginaţie. O uşoară nesiguranţă de sine,impulsivitatea şi egoismul se numără printre caracteristicile negative ale acestora.

Meserii potrivite:jurnalişti,bucătari,lideri militari,stilişti.

Firi sensibile,care au înclinaţii artistice şi pentru care încrederea este pe primul loc:este vorba despre cei care au grupa AB. De asemenea,le place foarte mult să muncească şi sunt meticuloase. Te ajută cu plăcere atunci când eşti în impas. Japonezii spun că persoanele cu grupa AB sunt timide şi nu prea le place să se mute dintr-un loc în altul,fiind adeptele stabilităţii. Zgârcenia este însă cel mai mare minus al lor.

Sunt,de asemenea,persoane care au idealuri înalte,pe care reuşesc să le pună în practică. Se concentrează foarte bine,char şi în cele mai dificile condiţii.

avocaţi,profesori,vânzători,barmani.

Persoanele cu grupa O sunt capricioase

Dacă ai grupa o înseamnă că ai nevoie de independenţă ca de aer şi te simţi incofortabil atunci când intimitatea îţi este ameninţată. Persoanele care au această grupă sunt generoase şi loiale prietenilor şi familiilor. Sunt,de asemenea,fiinţe extrem de vesele şi de optimiste,care se adaptează uşor oricărei situaţii.

Sunt întotdeauna în centru atenţiei şi au firi creative. Cât despre partea întunecată a personalităţii lor,sunt firi capricioase şi uneori neîndemânatice. Totodată,tind să fie firi delăsătoare,care au mereu nevoie să fie împinse de la spate.

bancheri,politicieni,carieră sportivă,diplomaţi.Recente

un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg
Scene cu Robin Williams din Doamna Doubtfire care n au aparut niciodata Sursa foto captura YouTube  1 jpg
înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg
horoscopul toamnei shutterstock 1556244503 jpg
cimpoierul reginei Sursa foto  Instagram jpg
Torpedoul masinii jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg
printul charles si camilla parker bowles gettyimages 495794140 6 jpeg
Secretele dietei cu care Jamie Oliver a slabit usor  Sursa foto Shutterstock jpg
Ezra Miller ritualuri satanice Sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles atentat Sursă foto  Shutterstock jpg
Ce semnificație are inelul pe care regele Charles îl poartă, foto pinterest jpeg
Courteney Cox jpg
Regina înmormântare pălărie accesoriu jpg