Grupa sanguină îţi dezvăluie caracterul

1 49707 original jpg jpeg

Unii oameni sunt mai colerici, în timp ce alte persoane cu greu pot fi scoase din sărite. Ei bine, aceste trăsături sunt determinate şi de grupa sanguină.

Aşadar,caracterul unei persoane poate fi citit dacă ştii ce grupă sanguină are aceasta.

Persoanele cu grupa A sunt perfecţioniste

Le place să organizeze totul în cel mai mic detaliu,astfel încât să fie sigure că nu dau greş! Sunt cei cu grupa sanguină A. Sunt angajaţii ideali,căci dau mereu dovadă de seriozitate şi perfecţionism. Calmul este de asemenea o mare calitate a acestor persoane,fiind foarte rare situaţiile în care intră în panică.

Sunt prieteni foarte buni,căci dau atenţie nevoilor altora. Tototadă,femeile cu grupa A sunt extrem de romantice. Cât despre defecte,aroganţa,nerăbdarea şi orgoliul sunt la ele acasă. Nici la capitolul impulsivitate nu stau mai bine!

Meserii potrivite:economişti,scriitori,programatori,contabili.

Persoanele cu grupa B sunt originale

Dacă prin venele tale curge sânge din grupa B,înseamnă că eşti sociabilă şi o fire foarte originală. Persoanele cu grupa B nu se ghidează după reguli,ci ei sunt cele care le fac. Sunt recunoscuţi pentru curiozitatea lor,cât şi pentru entuziasmul cu care fac orice lucru (fie că este vorba de un proiect important,fie că este vorba despre prepararea cinei).

Datorită firii sociabile,îşi fac prieteni foarte uşor. Se adaptează foarte uşor şi dau dovadă de multă imaginaţie. O uşoară nesiguranţă de sine,impulsivitatea şi egoismul se numără printre caracteristicile negative ale acestora.

Meserii potrivite:jurnalişti,bucătari,lideri militari,stilişti.

Firi sensibile,care au înclinaţii artistice şi pentru care încrederea este pe primul loc:este vorba despre cei care au grupa AB. De asemenea,le place foarte mult să muncească şi sunt meticuloase. Te ajută cu plăcere atunci când eşti în impas. Japonezii spun că persoanele cu grupa AB sunt timide şi nu prea le place să se mute dintr-un loc în altul,fiind adeptele stabilităţii. Zgârcenia este însă cel mai mare minus al lor.

Sunt,de asemenea,persoane care au idealuri înalte,pe care reuşesc să le pună în practică. Se concentrează foarte bine,char şi în cele mai dificile condiţii.

avocaţi,profesori,vânzători,barmani.

Persoanele cu grupa O sunt capricioase

Dacă ai grupa o înseamnă că ai nevoie de independenţă ca de aer şi te simţi incofortabil atunci când intimitatea îţi este ameninţată. Persoanele care au această grupă sunt generoase şi loiale prietenilor şi familiilor. Sunt,de asemenea,fiinţe extrem de vesele şi de optimiste,care se adaptează uşor oricărei situaţii.

Sunt întotdeauna în centru atenţiei şi au firi creative. Cât despre partea întunecată a personalităţii lor,sunt firi capricioase şi uneori neîndemânatice. Totodată,tind să fie firi delăsătoare,care au mereu nevoie să fie împinse de la spate.

bancheri,politicieni,carieră sportivă,diplomaţi.Recente

Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg