Grupa sanguină şi dragostea

1 58067 original jpg jpeg

Ei bine, dacă nu ştiai, grupa sanguină e importantă nu doar în medicină, ci şi în viaţa amoroasă şi în compatibilitatea de cuplu.

Fiecare grupă are anumite caracteristici care influenţează comportamentul. Acest lucru a fost dovedit ştiinţific de matematicianul japonezMasahiko Nomi în 1940.

Cum suntem

în funcţie de grupa sanguină?

Femeia cu grupa 0

Extrovertită,plină de farmec,convingătoare. Îşi va găsi un bărbat de care e mândră şi îl va pune în valoare. Este popsesivă şi geloasă,fidelă în cuplu,adepta vieţii de familie. Uneori poate fi prea ambiţioasă. Are nevoie de dragoste pasională.

În dragoste:persoanele din grupa sanguină 0 sunt dinamice şi cercetătoare. Lipsiţi de complexe sau inhibiţii,sunt pasionali şi acordă o mare importanţă sexualităţii.

Femeia cu grupa A

Are o imaginaţie amoroasă debordantă,adoră poveştile de dragoste,aventurile şi pasiunea. În dragoste este însă neîncrezătoare,timidă,îi e teamă să se îndrăgostească. Face rar primul pas şi din această cauză poate să treacă pe lângă marea dragoste şi s-o rateze. Deşi nu-i place să gospodărerască,este o bună soţie.

:Cei din grupa A sunt pudici,rezervaţi şi timizi,şi din această cauză nu au o viaţă amoroasă prea uşoară. Nu au curajul să-şi exprime sentimentele,deşi au multă dragoste de dăruit,şi de multe ori au de pierdut

Femeia cu grupa B

Dinamică şi extravagantă,optimist şi inventivă,

este rezervată când întâlneşte sufletul pereche. Îi place viaţa de familie,dar doreşte să-şi păstreze independenţa. Sexul nu are o mare importanţă pentru ea.

:Nu le plac regulile,restricţiile,sunt genul de oameni care trăiesc clipa şi nu se interesează prea mult de viitor. De aceea,zburdă mult din floare în floare până se hotărăsc să aibă o relaţie stabilă.

Femeia cu grupa AB

Este plină de imaginaţie. Fascinează bărbaţii,este dificil de cucerit dar,când are o relaţie,este fidelă şi devotată. Bună soţie,îşi iubeşte soţul şi copiii.

:Este capabilă de nopţi de dragoste nebuneşti. Romantică incurabilă,

poate fi uneori naivă asemeni Cenuşăresei care îşi aşteaptă prinţul.Recente

prenume bebelus jpg
Ivanka Trump, Donald Trump sursa  Shutterstock jpg
Ce averi au celebritățile de la Hollywood jpg
actrița Jessica Alba sursa  Shutterstock jpg
Click jpeg
1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg
kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg