Las Vegas, locul în care se oficiază cele mai multe căsătorii

1 imagine clickpentrufemei jpg jpeg

Fără doar şi poate, Las Vegas este o destinaţie de vacanţă perfectă pentru foarte mulţi oameni, în special pentru amatorii de jocuri de noroc, însă mai sunt şi alte motive pentru care cel mai mare oraş din statul Nevada este vizitat anual de peste 40 de milioane de turişti. Astfel, pe lângă cei ce vin să îşi încerce norocul la fastuoasele cazinouri, o parte ajung aici pentru a vizita celebrul Baraj Hoover (construit între anii 1931 şi 1936) sau pentru a participa la concerte muzicale şi diverse petreceri, în timp ce peste 50 de mii de oameni vin anual în Oraşul Păcatelor special pentru a se căsători.

Potrivit unui material publicat pe traveltips.usatoday.com, căsătoriile reprezintă un business excelent în Vegas, existând ani în care peste 100.000 de cupluri din întreaga lume vin aici pentru a-şi uni destinele în cele peste 500 de capele existente în Capitala Distracţiei. E şi normal să fie aşa, deoarece, pe lângă romantismul actului în sine, cei care aleg să se căsătorească în Las Vegas apreciază şi rapiditatea cu care se desfăşoară lucrurile, în cele mai multe cazuri cei care se hotărăsc să se căsătorească în jurul prânzului purtând deja acelaşi nume până în seara aceleiaşi zile. 

 Fiind vorba de un business major, e clar că autorităţile fac tot ce le stă în putinţă pentru a sprijini afacerea, astfel că ,,The Clark County Marriage License Bureau’’ - cel care emite certificatele de căsătorie - este deschis de la ora 8 dimineaţa până la miezul nopţii, 365 de zile pe an. Biroul Căsătoriilor este situat în centrul oraşului, la aproximativ 9.6 kilometri nord de celebra zonă The Strip. O parte dintre capelele din Vegas asigură celor care se căsătoresc chiar şi transport gratuit către birou şi înapoi. Taxa ce trebuie plătită pentru un certificat de căsătorie în Vegas este de aproximativ 77 de dolari, iar analizele de sânge nu sunt obligatorii. 

 Limita de vârstă a celor ce solicită căsătoria este de 18 ani, cei doi nu trebuie să fie rude, să nu fie căsătoriţi deja, iar solicitarea căsătoriei se face completând un document, fie la Biroul Căsătoriilor, fie online. În acest formular trebuie trecute numele şi prenumele mirilor şi părinţilor acestora, datele de naştere, numărul Social Security, dar şi informaţii privind eventuale căsătorii anterioare. De regulă, timpul de aşteptare la birou nu depăşeşte cu mult o singură oră.

 Interesant este şi faptul că numărul turiştilor ce au vizitat Las Vegas în 2018 a fost mai mare decât cel din anii trecuţi, deşi la nivel mondial o parte din cazinourile terestre au pierdut ceva teren în faţa celor online, a căror ofertă se îmbogăţeşte în permanenţă. De exmplu, la Vlad Cazino, primul casino online din România, clienţii pot juca ruletă şi blackjack cu dealeri live iar camerele de joc Vlad Bingo sunt din ce în ce mai populare în rândul amatorilor de bingo, ce pot practica jocul preferat pe bani reali, în deplină legalitate, doar la Vlad Cazino şi brandul partener Unibet. Totuşi, oricât de mult ar evolua tehnologia din spatele cazinourilor online, acestea nu vor putea reproduce atmosfera din marile cazinouri precum Bellagio, Mirrage, Caesars Palace, MGM Grand, ARIA, The Venetian and The Palazzo etc., astfel că numărul turiştilor din Vegas ar putea creşte în continuare, indiferent de motivul pentru care aleg această destinaţie de vacanţă perfectă.Recente

Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce  jpg
Click! pentru femei Nr  14   7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg
Brooke Shields jpg
Dorian Popa   bolovan jpg
Julia Roberts, Emma Roberts jpeg
Zodii greu de impresionat jpg