Miracole pe care medicii nu le-au putut explica. Un bărbat a trăit 36 de ani cu geamănul său în abdomen

1 operatii ciudate jpg jpeg

Medicii întâlnesc cazuri bizare adesea, iar unele dintre ele i-au uimit. Cu adevărat corpul uman este un mister, o adevărată maşinărie chimică. Pur şi simplu este prea complicată pentru a fi predictibilă în orice situaţie.

De-a lungul vremii, unii pacienţi s-au recuperat când nimeni nu le mai dădea şanse de însănătoşire. Au fost cazuri în care oameni au crescut în interiorul lor ceva ce nici nu bănuiau că este posibil să existe sau au dezvoltat boli care i-au ucis rapid şi i-au otrăvit pe medicii care au sărit în ajutorul lor. Iată o listă cu fenomene medicale incredibile pe care doctorii nu le pot explica!

36 de ani şi-a purtat fratele geamăn în abdomen

Cum ar fi ca, la vârsta de 36 de ani, să descoperi că te-ai născut cu un frate geamăn despre care nu ai ştiut nimic niciodată? Afli că geamănul tău trăieşte şi este chiar foarte aproape de tine. Ţi s-ar părea o minune până când ţi se spune că, timp de 36 de ani, a trăit şi a crescut în interiorul tău, supravieţuind datorită ţie şi sângelui tău. I s-a întâmplat indianului Sanju Bhagat care s-a adresat unui medic pentru a-i îndepărta ceea ce el credea că este o tumoare abdominală.

Unul dintre medicii care au luat parte la intervenţia chirurgicală a spus că a simţit că înăuntrul lui Bhagat erau multe oase. Mai întâi, a dat la iveală un membru, apoi încă unul urmat de o parte a organelor genitale, păr, mâini cu unghii lungi, maxilare. Chirurgul însuşi a spus: „Spre surprinderea şi groaza mea, aş putea spune că am dat mâna cu cineva din interiorul lui Baghat. A fost un pic şocant pentru mine‟. Afecţiunea indianului este cunoscută ca făt în făt. Este foarte rară şi, de obicei, ambii feţi mor înainte sau în timpul naşterii. În acest caz unic, ambii au supravieţuit timp de 36 de ani.

I se dăduseră câteva luni, iar el era în viaţă şi după 4 ani

La vârsta de 56 de ani, americanul Greg Thomas din Minnesota a fost diagnosticat cu cancer inoperabil la nivelul capului şi gâtului. Medicii le-au spus rudelor lui să înceapă pregătirile pentru înmormântare.

În ultime sale zile, Thomas s-a gândit să meargă la o biserică din localitatea lui. Chiar dacă era veche şi fusese închisă, el se ruga zilnic la uşa ei. Apoi, s-a gândit să-şi petreacă timpul care i-a mai rămas făcând tot ce poate pentru a restaura biserica. Tot ceea ce dorea în schimb era să se poată ruga în interiorul ei. Starea lui s-a schimbat pe măsură ce a renovat biserica şi s-a rugat. Oncologul lui a fost uluit. I-a spus: „Orice ai face, continuă să faci acest lucru‟. La 4 ani distanţă de diagnosticarea lui, biserica era de nerecunoscut, iar cancerul lui Thomas intrase în remisie totală. Bărbatul a descris foarte frumos situaţia lui: „În timp ce eu restauram biserica, Dumnezeu mă restaura pe mine‟.

Boala ciudată a unei femei a dus la decesul ei şi la îmbolnăvirea altor 23 de medici şi asistente

Gloria Ramirez, cunoscută sub numele de „doamna toxică‟, a mers la Pe 19 februarie 1994 la camera de gardă a unui spital de urgenţă din cauza unor palpitaţii la inimă. În timp ce personalul o trata pe Ramirez, au observat că trupul ei se comportă ciudat. Pielea ei a căpătat o strălucire uleioasă şi a început să miroasă a usturoi şi amoniac. Personalul medical a început să aibă greaţă şi ameţeli.

Citeşte şi:

Cele mai neobişnuite afecţiuni medicale. Ce presupune sindromul „Alice în ţara minunilor‟

Cum a devenit populară ciocolata cu sânge în Rusia şi de ce era indicată copiilor?

O asistentă şi un medic au leşinat. În acea noapte, Ramirez a murit, dar nu înainte ca boala ei ciudată să provoace îmbolnăvirea a 23 de persoane, dintre care 5 au necesitat spitalizare. Nu s-a aflat nici până azi ce a făcut-o atât de toxică. O ipoteză a fost aceea că ar folosit o substanţă numită dimetil sulfoxid.Recente

Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg