Slăbeşte cu ajutorul astrelor!

1 71675 original jpg jpeg

Nu numai în dragoste sau la serviciu astrele îţi recomandă ce trebuie să faci ca să-ţi meargă bine, ci şi dacă vrei să ai un corp de invidiat. Iată cum poţi slăbi eficient şi sănătos, în funcţie de zodie.

Berbec:21.03-21.04

Îţi plac mâncărurile gustoase,care cad greu la stomac şi nu te dai în lături de la dulciuri. Trebuie să mai reduci din proteine sau să consumi caloriile prin sport. Îţi este greu să te ţii de o dietă,deoarece nu ai răbdare şi te plictiseşti repede,dacă nu vezi rezultate imediate. Sporturile în care excelezi sunt cele de echipă (baschet,fotbal şi volei) şi cele de rezistenţă (ciclism,jogging sau înot).

Taur:22.04-21.05

Nu poţi scăpa de obiceiul mâncatului pe fugă. Chiar dacă ai multe pe cap,încearcă să mănânci cât mai mult peşte şi pui,la care să adaugi drept garnituri legume proaspete sau fierte. Când îţi pui ceva în cap,ai o voinţă de fier,aşa că poţi începe programul de slăbit cu exerciţii care solicită membrele inferioare:mergi rapid,urcă scările şi plimbă-te cu bicicleta.

Gemeni:22.05-21.06

Ai un stil de viaţă dinamic şi consumi multă energie. Asta te ajută să te menţii în formă şi aspectul tău fizic are de câştigat. În schimb,dacă s-a întâmplat să iei câteva kilograme în plus,e cazul să-ţi supraveghezi mai atent meniul. Renunţă la chipsuri şi dulciuri. În schimb,atunci când vrei să ronţăi ceva repede,mănâncă orez expandat şi fructe.

Rac:22.06-22.07

Dacă te-ai hotărât să ai un program sănătos de viaţă,ar fi ideal să începi cu practicarea unui sport precum fitness,baschet sau tenis. Variază-le astfel încât să-ţi lucrezi toţi muşchii în mod egal. Planeta care te guvernează este Luna,iar partea sensibilă a corpului tău este stomacul.

Leu:23.07-22.08

Pentru tine contează enorm aspectul fizic. Din păcate,eşti cam pofticios,în ciuda metabolismului tău accelerat. Îţi plac ospeţele ca la carte,cu fripturi şi combinaţii de paste. Poţi avea probleme cu colesterolul,prin urmare înlocuieşte grăsimile cu preparate din lactate slabe şi gustări cu peşte şi pui. Dansul sau aerobicul vor fi ideale pentru a te menţine în formă.

Fecioară:23.08-21.09

Multe persoane din zodia Fecioarei sunt vegetariene. Respecţi orele de masă şi mânânci ceea ce trebuie,în funcţie de perioada zilei. Nu ar strica să consumi mai puţine alimente sau să încerci un regim hipocaloric. Sporturile care îţi plac sunt tenisul,baschetul şi badmintonul. Ginsengul îţi reglează digestia şi reduce apetitul pentru mâncare.

Balanţă:22.09-22.10

Dacă eşti născut sub semnul Balanţei,ai nevoie de o viaţă echilibrată. Începe-ţi ziua cu un mic dejun care să conţină cereale integrale,fructe şi produse lactate,ca apoi să reduci cantitatea de mâncare la prânz şi către seară. Datorită lui Venus,poţi avea probleme cu rinichii,deci bea multă apă şi încearcă să consumi mai puţină sare.

Scorpion:23.10-21.11

Jupiter ţi-a dăruit un metabolism de invidiat şi o energie care pare inepuizabilă. Cu toate acestea,cu greu te abţii de la dulciuri şi grăsimi. Toate excesele alimentare ţi se depun direct pe şolduri şi ai testat deja cât de greu scapi de ele. Înlocuieşte-le cu grătar de peşte,salată de legume şi fructe proaspete. Un aliat de seamă îţi poate fi mesteacănul,care detoxifică ficatul.

Săgetător:22.11-20.12

Nativii din această zodie se energizează întotdeauna cu ajutorul vitaminelor şi al mineralelor. Din meniul tău este bine să nu lipsească cerealele,ceaiurile din plante şi produsele lactate. Săgetătoarele sunt cele mai bune atlete şi adoră sporturile care implică multă mişcare,cum ar fi călăritul,alpinismul şi schiatul.

Capricorn:21.12-19.01

Ţie îţi plac mâncărurile sofisticate,fără să te intereseze cât de bine fac siluetei. Eşti un bucătar de excepţie şi este bine că,gătind,aproape te saturi. Foloseşte-ţi talentul pentru a prepara şi mâncăruri detoxifiante. Îţi plac sporturile care îţi permit să ai un ritm propriu:urcatul de pe munte,alergatul şi golful. Minuni în cazul tău face ceaiul din cozi de cireşe,care elimină toxinele,curăţă vezica şi purifică sângele.

Vărsător:20.01-18.02

Fii atent atunci când faci sport,pentru că Uranus te-a „pricopsit” cu glezne şi articulaţii sensibile. Încălzeşte-te bine înainte de a te apuca să faci efort şi ai grijă ca dieta ta să includă calciu. Alergatul,dansul şi ridicarea greutăţilor te ajută să slăbeşti. Redescoperă efectele benefice ale ceaiului verde!

Peşti:19.02-20.03

Îţi sunt recomandate merele,care curăţă sângele şi elimină apa din ţesuturi. Nu mai mânca atât de consistent după ora 18 şi nu sări peste micul dejun,care trebuie obligatoriu să conţină proteine cum ar fi mezeluri,brânzeturi şi ouă. Muzica te va ajuta să faci exerciţiu fizic,iar dansul este modul cel mai plăcut pentru tine de a scăpa de kilogramele în plus.



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg