Strania poveste de dragoste dintre Hitler şi Eva Braun

1 78337 original jpg jpeg

Toate poveştile de dragoste sunt frumoase, dar multe dintre ele sunt mai puţin cunoscute şi de aceea oamenii din întreaga lume devin curioşi şi îşi doresc să afle mai multe. O astfel de poveste a fost între Adolf Hitler şi Eva Braun, o iubire stranie şi misterioasă.

Povestea lor de dragoste a fost un mister, despre care nu se ştie foarte multe. Dar iată câteva dintre secretele relaţiei dintre Adolf Hitler şi soţia sa, Eva Braun.

Eva Braun i-a fost fidelă lui Hitler

Eva Braun era cu 23 de ani mai tânără decât Adolf Hitler, iar relaţia lor a durat aproximativ 16 ani. Se spune că Hitler, la un moment dat, a comparat loialitatea soţiei cu cea a câinelui său, Blondi, asupra căruia a testat otrava înainte de a o lua el.

Prima lor întâlnire

Aparent, Adolf Hitler a întâlnit-o pe Eva Braun când ea avea în jur de 17 ani, iar el 40. Eva era pe atunci asistentă de fotograf. S-a îndrăgostit de el, întreaga ei familie s-a opus, dar sentimetele reciproce au învins.

Hitler nu i-a permis niciodată să-şi arate sentimentele faţă de el în public

Adolf Hitler nu a dorit niciodată să-şi împărtăşească viaţa personală cu restul lumii. El a fost văzut întotdeauna ca cineva care-şi iubeşte numai ţara, în timp ce dorea să arate bine în faţa adepţilor săi. Au fost împreună 16 ani, dar s-au căsătorit abia în ultima clipă.

Hitler a cerut informaţii despre familia Evei Braun înainte de a o întâlni

Adolf Hitler se îndoia de sângele ei, simţind că are sânge de evreu. El a cercetat temeinic familia Evei Braun şi pe rudele sale, aflând în final că era ariană pură.

Povestea de dragoste dintre ei, versiunea Evei Braun

Pe de altă parte, jurnalul Evei Braun ne spune o poveste diferită. Ea povesteşte cum era controlată de Hitler, cum nu o lăsa să bea, să fumeze, să danseze sau să se vadă cu alte persoane în public. În jurnalul său, Eva spune că Hitler o iubea numai când voia el.

Eva Braun a încercat să se sinucidă înainte de căsătoria lor

Se pare că Eva Braun a încercat să se sinucidă de două ori: în 1932, respectiv în 1935. Ea spunea că s-a săturat de viaţa pe care o are şi că nu este mulţumită de modul în care evoluează lucrurile.

S-au căsătorit numai pentru a muri împreună

De-a lungul celor 16 ani petrecuţi alături de Adolf Hitler, Eva Braun a avut o singură dorinţă – să se căsătorească cu Hitler. Din fericire sau din nefericire, dorinţa ei a devenit realitate, dar acest lucru s-a întâmplat numai ca ei doi să moară împreună (prin sinucidere) pe 29 aprilie 1945.Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg