Strania poveste de dragoste dintre Hitler şi Eva Braun

1 78337 original jpg jpeg

Toate poveştile de dragoste sunt frumoase, dar multe dintre ele sunt mai puţin cunoscute şi de aceea oamenii din întreaga lume devin curioşi şi îşi doresc să afle mai multe. O astfel de poveste a fost între Adolf Hitler şi Eva Braun, o iubire stranie şi misterioasă.

Povestea lor de dragoste a fost un mister, despre care nu se ştie foarte multe. Dar iată câteva dintre secretele relaţiei dintre Adolf Hitler şi soţia sa, Eva Braun.

Eva Braun i-a fost fidelă lui Hitler

Eva Braun era cu 23 de ani mai tânără decât Adolf Hitler, iar relaţia lor a durat aproximativ 16 ani. Se spune că Hitler, la un moment dat, a comparat loialitatea soţiei cu cea a câinelui său, Blondi, asupra căruia a testat otrava înainte de a o lua el.

Prima lor întâlnire

Aparent, Adolf Hitler a întâlnit-o pe Eva Braun când ea avea în jur de 17 ani, iar el 40. Eva era pe atunci asistentă de fotograf. S-a îndrăgostit de el, întreaga ei familie s-a opus, dar sentimetele reciproce au învins.

Hitler nu i-a permis niciodată să-şi arate sentimentele faţă de el în public

Adolf Hitler nu a dorit niciodată să-şi împărtăşească viaţa personală cu restul lumii. El a fost văzut întotdeauna ca cineva care-şi iubeşte numai ţara, în timp ce dorea să arate bine în faţa adepţilor săi. Au fost împreună 16 ani, dar s-au căsătorit abia în ultima clipă.

Hitler a cerut informaţii despre familia Evei Braun înainte de a o întâlni

Adolf Hitler se îndoia de sângele ei, simţind că are sânge de evreu. El a cercetat temeinic familia Evei Braun şi pe rudele sale, aflând în final că era ariană pură.

Povestea de dragoste dintre ei, versiunea Evei Braun

Pe de altă parte, jurnalul Evei Braun ne spune o poveste diferită. Ea povesteşte cum era controlată de Hitler, cum nu o lăsa să bea, să fumeze, să danseze sau să se vadă cu alte persoane în public. În jurnalul său, Eva spune că Hitler o iubea numai când voia el.

Eva Braun a încercat să se sinucidă înainte de căsătoria lor

Se pare că Eva Braun a încercat să se sinucidă de două ori: în 1932, respectiv în 1935. Ea spunea că s-a săturat de viaţa pe care o are şi că nu este mulţumită de modul în care evoluează lucrurile.

S-au căsătorit numai pentru a muri împreună

De-a lungul celor 16 ani petrecuţi alături de Adolf Hitler, Eva Braun a avut o singură dorinţă – să se căsătorească cu Hitler. Din fericire sau din nefericire, dorinţa ei a devenit realitate, dar acest lucru s-a întâmplat numai ca ei doi să moară împreună (prin sinucidere) pe 29 aprilie 1945.



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg