TEST Ce spun degetele despre personalitatea ta

1 degete jpg jpeg

Deşi felul în care arătăm ţine de moştenirea genetică, unele părţi ale corpului pot dezvălui lucruri interesante despre noi. Spre exemplu, degetele de la mâini pot spune mai multe decât ne-am imaginat despre personlitatea noastră.

Potrivit unor studii recente, lungimea degetului inelar poate fi influenţată de nivelul de testosteron (hormonul masculin) la care fătul a fost expus în timpul sarcinii. Mai târziu, acest lucru poate influenţa comportamentul adultului, lucru deja demonstrat la animale. „Expunerea la un nivel ridicat de testosteron în timpul sarcinii are efecte permanente asupra comportamentului adulţilor, am constat după mai multe studii la animale“, a declarat Johannes Honekopp, lector la Universitatea Northumbria din Anglia.

Testul se referă la lungimea degetelor inelar şi arătător, iar diferenţa dintre ele spune lucruri fascinante despre personalitatea oamenilor. Trebuie doar să ţineţi mâna stângă întinsă, cu degetele lipite şi să comparaţi cu imaginea de mai sus, observând dacă arătătorul este mai lung decât inelarul, dacă inelarul este mai lung decât arătătorul sau dacă cele două degete au aceeaşi lungime.

Poziţia A

Dacă te regăseşti în poziţia A, iar inelarul este mai lung decât degetul arătător, înseamnă că eşti o persoană fermecătoare. Cei din jur te găsesc foarte atractivă, iar ţie îţi place la nebunie să flirtezi. Ai multă încredere în tine, de aceea îţi asumi şi multe riscuri, uneori mai multe decât ar trebui. Unii ar putea crede că ai un comportament uşor agresiv, dar aşa poţi obţine tot ceea ce îţi doreşti în viaţă. De asemenea, ai tendinţa de a avea mulţi parteneri de-a lugul vieţii şi tinzi chiar să nu fii o persoană fidelă într-o relaţie.

Poziţia B

Dacă degetele tale se încadrează la poziţia B, adică arătătorul este mai lung decât inelarul, este un lider înnăscut. Ai mereu iniţiativă şi acţionezi rapid în situţii delicate sau dificile, impunându-te în faţa altor persoane, pe care le coordonezi foarte bine. Eşti  calm, încrezător şi ai mereu răspunsurile potrivite. Pragmatismul te defineşte complet şi îţi atingi aproape întotdeauna scopurile. 

Poziţia C

Dacă mâna ta arată ca în poziţia C, adică inelarul şi indexul (arătătorul) au aceeaşi lungime, înseamnă că eşti un foarte bun comunicator. Oamenii îţi sorb cuvintele şi au foarte mare încredere în tine. Cei din jur tind să-ţi împărtăşească secretele lor chiar dacă nu te cunosc prea bine, iar asta pentru că se simt în siguranţă în preajma ta. Eşti o persoană caldă, pacifistă, plină de compasiune şi îţi place să-i ajuţi pe cei aflaţi în nevoie.



Recente

Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg