Ea este cea mai sexy sportivă din lume! De ce a refuzat un salariu mare?

Alica Schmidt este „cea mai sexy atletă din lume”, însă nu trăiește pe picior mare. Dimpotrivă. Are un salariu aproape inexistent și a mai și refuzat o sponzorizare consistentă. De ce oare?

image

Este blondă, înaltă și într-o formă fizică desăvârșită. Nu este topmodel, ci alergătoare în echipa națională de atletism a Germaniei. La cât de bine arată, am fi zis că sponsorii roiesc în jurul Alicăi Schmidt. Și realitatea nu e atât de diferită de supozițiile noastre. Tocmai ce-a primit o propunere de colaborare substanțială...

Conform celor publicate de Barstools Sports, Alica Schmidt a refuzat un salariu format din șase cifre pentru că nu corespundea cu valorile care o reprezintă pe ea. Sportiva nu a dezvăluit numele brandului care i-a propus colaborarea fructuoasă, ci doar a ținut să precizeze că nu-i poate sprijini în menirea lor, nu se poate asocia cu imaginea pe care o proiectează în lume.  

image

În timpul unui podcast OMR, Alica Schmidt a declarat: „Acum două luni, am primit o ofertă de la un brand foarte cunoscut. Dar n-am fost convinsă de valorile lor. Nu m-am simțit confortabil să mă asociez cu ei. Și asta în cazul în care suma primită de mine ar fi avut șase cifre. Era pentru o campanie…”.

Alica a demonstrat astfel că sponsorizările nu trebuie făcute doar pentru bani, ci și pentru a-și construi propriul brand cât mai autentic (n.r. sic) posibil. Pe Schmidt nu o dau afară banii din casă, ea beneficiază de un salariu derizoriu și are constant cheltuieli cu deplasările și cazarea în locurile în care concurează, însă, chiar și așa, ține la principiile ei.

image

Alica a dezvăluit, cu câteva luni în urmă, că sportivii din echipa națională a Germaniei sunt plătiți doar cu 739 de dolari pe lună, salariu simbolic, nu și suficient pentru a trăi. Frumoasa atletă supraviețuiește cu banii câștigați pe rețelele sociale, sponsorizări și parteneriate diverse. Mai mult, lucrează și ca model, fiind ocazional prezentă și pe podiumurile de modă sau făcând reclamă unor branduri vestimentare.

image

foto - Instagram



Recente

vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg