3 ţinute de petrecere care nu se vor demoda vreodată

1 63945 original jpg jpeg

După cum este şi normal, vrei să adopţi o ţinută spectaculoasă la evenimentele speciale din viaţa ta şi, de ce nu, să fii admirată de toţi atunci când te prezinţi la o petrecere. Pentru ca asta să se întâmple, alege piese clasice, care pot fi purtate cu succes în diferite momente şi situaţii, fără a-şi pierde farmecul.

Rochie de seară

Dacă eşti invitată la o petrecere de seară,ai nevoie de o rochie lungă,până în pământ,care curge în falduri senzuale atunci când mergi. O astfel de piesă vestimentară se potriveşte multor evenimente de familie,cum ar fi nunţile şi botezurile. Decolteul în V adaugă puţin volum în zona bustului şi are un efect de alungire,fiind indicat în special dacă eşti mică de înălţime. De asemenea,poţi purta o pereche de sandale şi pantofi înalţi sau cu platformă.

Pont:La o astfel de ţinută,optează pentru un clutch de seară elegant,cu paiete,sclipici sau pietre preţioase,şi ca bijuterii un inel şi diverse modele de cercei,care să se asorteze rochiei.

Salopetă elegantă

Pentru petrecerile în care se dansează şi pentru momentele în care nu vrei să porţi rochie,oricât de scurtă sau de lungă ar fi ea,poţi încerca o salopetă care să-ţi pună formele în evidenţă. Pe piaţă se găsesc diferite modele,care mai de care mai frumos colorate,făcute din materiale subţiri şi rafinate. Acest tip de îmbrăcăminte vine bine cu o geantă mică de mână şi poate fi accesorizat în fel şi chip,în funcţie de specificul evenimentului:mai elegant sau mai relaxat.

Truc:Nu este indicat să încarci foarte tare ţinuta. Dacă optezi pentru un colier mare,pune-ţi cercei mici şi renunţă la brăţară sau la celelalte piese masive.

Rochie scurtă neagră

Acest tip de rochie,cunoscut şi sub denumirea de little black dress,este foarte uşor de asortat şi poate fi purtat atât la o petrecere de zi,cât şi de seară. Nu este un model care să implice neapărat accesorii elegante. Rochia scurtă neară poate fi combinată cu o pereche de pantofi stiletto roşii sau cu sandale argintii,în funcţie de imaginaţie şi de machiajul sau accesoriile alese.Recente

Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg