A apărut suplimentul Click! Sănătate, cu tot ce trebuie să ştii despre fortificarea imunităţii

1 fara titlu png png

Vrei să ştii cum te poţi proteja mai eficient de răceli şi gripa care se anunţă mai agresivă decât în oricare alt an? Citeşte suplimentul cu remedii naturiste pentru întărirea imunităţii în sezonul rece.

În paginile sale vei putea citi tot ce trebuie să ştii despre factorii care pun în pericol imunitatea, despre „armata“ care ne fereşte de boli şi viroze. Răsfoieşte revista şi vei afla care sunt semnele unui sistem imunitar slăbit, ce înseamnă şi cum poţi adopta o alimentaţie echilibrată şi un stil de viaţă sănătos.

Reţine că vitamina C este cea mai puternică armă împotriva infecţiilor respiratorii, aşa că fă bine să nu îţi lipsească din casă. O poţi procura din citrice, din legume ca pătrunjelul, din fructe cu putere uriaşă terapeutică, şi aici mă refer la cătină şi măceşe, dar şi la rodii. Începe cât mai curând şi o cură cu untură de bursuc. O găseşti în magazinele naturiste şi sub formă de capsule. Untura aceasta protejează sănătatea plămânilor şi dă energie organismului, făcându-l mai rezistent la îmbolnăvire.

La nevoie, aliat de încredere este propolisul, un antibiotic natural cu putere mare de combatere a infecţiilor respiratorii. Nu uita că a început campania de vaccinare antigripală. Imunizarea eficientă se face pe mai multe planuri, cure cu plante, dietă bogată în vitamine şi minerale şi vaccinul care asigură anticorpii specifici. Scopul principal al vaccinurilor este să înveţe organismul cum să se confrunte pe viitor când va intra în contact cu anumite infecţii. În cele 52 de pagini ale suplimentului despre fortificarea sistemului imunitar am dezvăluit toate secretele despre cum să ai o imunitate de fier în sezonul răcelilor şi gripei.

Îl găseşti la toate chioşcurile de difuzare a presei, la incredibilul preţ de doar 5 lei.Recente

donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg
Jennifer Garner jpeg
Regina Elisabeta jpeg