A fost mort timp de 50 de minute! Povestea celui care a înviat din morți

Un bărbat care a murit de două ori, după ce inima i s-a oprit timp de aproape o oră, i-a uimit pe medicii cu revenirea lui spectaculoasă la viață.

image

Ben Wilson, de 31 de ani, a suferit un infarct acasă la el, anul trecut. Paramedicii i-au electrocutat inima de 17 ori pentru a-l readuce la viață, după ce n-a mai bătut timp de 50 de minute. După ce a fost dus de urgență la spital ca să fie operat, Wilson a fost băgat în comă indusă timp de cinci săptămâni, pentru ca creierul lui să nu sufere prea mult din cauza lipsei de oxigen.

Medicii i-au spus partenerei lui, Rebekkăi Holmes, că situația nu era deloc plăcută pentru el, iar familia știa că șansele de supraviețuire ale lui Ben erau minime. fuseseră informați că, chiar dacă și-ar reveni din comă, cel mai probabil va rămâne într-o stare vegetativă, precum faimosul pilot de Formula 1, Michael Schumacher.

Acestea erau perspectivele pentru Wilson, însă acesta a înșelat așteptările tuturor când și-a revenit spectaculos și-a ajuns, într-un final, acasă.

Aflat în recuperare, Ben încearcă acum să meargă și să vorbească din nou, însă și-a propus nu numai să-și revină complet, ci și s-o ia de soție pe iubita lui, care nu s-a mișcat de la căpătâiul lui toată perioada cât a fost spitalizat.  

„Sunt extrem de recunoscător tuturor celor care mi-au permis să mai rămân în viață și Rebekkăi, care mi-a fost tot timpul alături”, a ținut să spună Ben despre logodnica sa. „Nu știu ce s-ar fi întâmplat cu mine dacă ea m-ar fi părăsit. Am primit a doua șansă la viață și mi-o voi petrece cu Rebekka alături”, a ținut acesta să precizeze.

image

Holmes l-a resuscitat pe iubitul ei și, dacă nu ar fi făcut asta asta, Wilson ar fi murit în doar câteva minute. Având în vedere că inima i s-a oprit, pacientul e considerat mort în principiu, însă nu a fost și cazul lui Ben, a cărui inimă a putut fi repornită.

„Când a venit Salvarea, medicul mi-a spus că lucrurile nu arătau deloc bine pentru Ben. A folosit un defibrilator pentru a-l șoca de 11 ori în 40 de minute, până a obținut prima bătaie de inimă. Dar, când l-au scos din casă, i-a stat inima din nou și l-au șocat de șase ori, timp de alte 10 minute, până să-l readucă la viață”, a povestit logodnica lui Ben despre experiența memorabilă trăită.

foto - Shutterstock



Recente

lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg