ABAcademy organizează workshop-uri în 5 oraşe

1 77246 original jpg jpeg

Şcoala de machiaj ABAcademy Make-up sărbătoreşte anul acesta 5 ani de la înfiinţare. Momentul aniversar este celebrat prin 5 workshop-uri de machiaj în 5 oraşe din România. Astfel, in aceasta toamna femeile din Suceava, Sibiu, Bacău, Craiova şi Cluj pot beneficia de experienţa şi îndrumările make-up artistului Alina Brăilescu, trainer şi fondator al şcolii de machiaj.

5 for Beauty este un eveniment de 3 zile, în care participantele pot deprinde sau îşi pot dezvolta capacităţile în arta machiajului, descoperind tehnicile şi etapele celor mai importante tipuri de machiaj precum machiaj natural, pin-up make-up, smoky eyes, bronze make-up sau machiajul de mireasă.

“Încă de la înfiinţare scopul nostru, ca şcoala de machiaj, a fost să creăm o comunitate de femei bine informată, cu bune abilităţi în arta construirii oricărui tip de machiaj, care să le ajute să fie mai frumoase şi mai încrezătoare în ele şi în abilităţile lor. Workshop-ul se adresează atât femeilor ce doresc să înveţe să se machieze cât şi celor ce doresc să îşi dezvolte abilităţile în machiaj, programa fiind concepută astfel încât fiecare participantă să poată învăţa totul de la zero” spune Alina Brăilescu.

Pe lângă iniţiativa educaţională pe care acest eveniment o are, echipa ABAcademy, îşi doreşte să recompenseze comunitatea de femei prin intermediul căreia a crescut şi a ajuns unul dintre principalii furnizori de cursuri de machiaj din ţară, oferind gratuit 25% dintre locurile disponibile femeilor care au avut de suferit de pe urma abuzurilor şi violenţei domestice.

“Succesul şcolii noastre de machiaj îl datorăm comunităţii feminine, care a ales să urmeze cursurile de machiaj. Ne dorim să o răsplătim implicându-ne în rezolvarea unor probleme cu care o parte dintre ele se confruntă, oferind 25% din locurile disponibile unor femei ce au la rândul lor nevoie de sprijin. Prin participarea la workshop acestea nu doar vor învăţa să se machieze, ci vor face primii paşi către independenţa lor, pentru că acest workshop, aşa cum spuneam, reprezintă primii paşi într-o meserie. Mai mult decât atât BeautyOne ne oferă câte un kit de produse cosmetice cu care acestea vor putea să machieze pentru a-şi câştiga existenţa.”– fondatorul Alina Brăilescu.

Compania BeautyOne prin brand-ul Paese aduce pe piaţa din România produse cosmetice şi de machiaj, de înaltă calitate, oferind atât pentru uz individual cât şi make-up artiştilor o variată paletă de culori, texturi şi produse.

Dacă îţi doreşti să afli mai multe detalii despre evenimentele organizate de ABAcademy Make-up, poţi vizita site-ul www.abacademy.ro sau poţi solicita informaţii la 0726 969 172.Recente

Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg
Britney Spears jpg
Courteney Cox si Matthew Perry jpg
Boney M XP 1 png
Jane Seymour foto  Shutterstock jpg
Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg
Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg
Rumer Willis foto  Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi foto  Shutterstock jpg