Amy Winehouse revine pe scenă sub formă de hologramă

amywinehouse2207r jpeg

Fanii cântăreţei britanice Amy Winehouse, a cărei moarte în 2011 la vârsta de 27 de ani a şocat lumea muzicii, vor avea posibilitatea de a o vedea pe scenă din nou sub formă de hologramă, a declarat tatăl artistei pentru Reuters.

Show-ul, aşteptat să debuteze în 2019, va fi creat de aceeaşi companie care a produs turneele cu holograma lui Roy Orbison din 1960 şi pe cel al cântăreţei de operă Maria Callas. Producătorii speră să organizeze concertul în toată lumea timp de trei ani.

Holograma artistei va fi proiectată pe scenă în faţa unei formaţii care va acompania vocea din înregistrările ei originale.

Mitch Winehouse a spus că banii pe care familia îi va primi vor fi redirecţionaţi către Fundaţia "Amy Winehouse", care a fost înfiinţată după moartea ei în sprijinul celor care suferă de abuz de substanţe.

"Fanii cer ceva nou de la Amy, dar nu este nimic nou" în materie de muzică, a declarat Mitch Winehouse într-un interviu. "Credem că va fi extraordinar pentru Amy să îşi vadă fanii printr-o hologramă şi un mod incredibil de a strânge bani pentru fundaţia noastră".

image

Percepută ca una dintre cele mai talentate cântăreţe ale generaţiei sale, Amy Winehouse a murit ca urmare a unei supradoze în iulie 2011, în locuinţa ei din Londra, la vârsta de 27 de ani.

Cântăreaţa, cunoscută pentru piese ca "Rehab" şi "Back to Black", s-a luptat cu alcoolul şi drogurile aproape de-a lungul întregii sale cariere.

Ideea de a readuce pe scenă staruri prin intermediul hologramei a câştigat teren după ce imaginea rapperului Tupac Shakur a încântat mulţimea la festivalul Coachella din 2012.

Această practică a stârnit polemici, unele staruri având obiecţii faţă de creaţiile digitale postume.

Amy Jade Winehouse (14 septembrie - 23 iulie 2011) a fost o cantăreaţă britanică de origine evreiască, renumită pentru vocea sa gravă, specifică contraltelor. Artista a abordat diferite stiluri muzicale - rhythm and blues, soul şi jazzul anilor 1960. A debutat cu albumul ”Frank”, lansat în 2003, care a primit recenzii favorabile din partea criticilor de specialitate, însă albumul care i-a adus celebritatea a fost ”Back To Black”, lansat în 2006, care a transformat-o pe artistă într-un veritabil star mondial şi i-a adus cinci premii Grammy.Recente

Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg