Castraveţii din România nu sunt periculoşi

1 59992 original jpg jpeg

Castraveţii, cât şi alte legume din ţara noastră, nu prezintă niciun fel de pericol pentru sănătate. Declaraţia aparţine chiar premierului Emil Boc.

În ultima perioadă,tone de castraveţi au fost retrase de pe piaţă,din cauza suspiciunii că aceştia ar putea fi cauza infecţiei cu E. Coli,care a plecat din Germania şi s-a răspândit în mai multe ţări europene. Până în prezent,nu a putut fi determinată sursa îmbolnăvirii şi se fac analize de laborator.

Până atunci,autorităţile germane i-au sfătuit pe nemţi să nu consume seminţe germinate,roşii,salate şi castraveţi,în stare crudă,până când nu va fi descoperită originea bacteriei.

Premierul României a ţinut să declare,miercuri,că legumele din ţara noastră nu sunt periculoase şi că el le consumă cu încredere.

„Cert este că în România nu există niciun fel de pericol cu privire la consumul castraveţilor sau al altor legume şi a contracta orice boală. Nu există pericol în acest moment şi sper să nu se confirme în viitorul apropiat sau îndepărtat această bacterie în România",a spus,miercuri,8 iunie,Emil Boc.

Până în prezent,din cauza bacteriei E. Coli eneterohemoragice au fost înregistrate 24 de decese în Germania,ţara unde a izbucnit focarul şi un deces în Suedia. Şi persoana decedată în Suedia vizitase Germania.

Originea infecţiei semnalată în 13 state europene,în SUA şi Canada rămâne necunoscută.

În afară de Germania,cazuri de îmbolnăviri cu au fost raporate în 13 state europene,în Statele Unite ale Americii şi în Canada.Recente

Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg