Câtă încredere să ai în prietenele apropiate

1 70973 original jpg jpeg

Prietenia este un dar frumos, care nu ar trebui neglijat. Orice om are nevoie de prieteni, de oameni care să îl încurajeze şi să îl sprijine. Prieteniile se leagă de foarte devreme şi rezistă toată viaţa. De aceea, adevăratele relaţii de prietenie se consolidează cu puţini oameni.

Prietenia este un dar frumos,care nu ar trebui neglijat. Orice om are nevoie de prieteni,de oameni care să îl încurajeze şi să îl sprijine. Prieteniile se leagă de foarte devreme şi rezistă toată viaţa. De aceea,adevăratele relaţii de prietenie se consolidează cu puţini oameni.

Când vine vorba de prietenele apropiate,femeile tind să simtă o mică repulsie. Asta poate pentru că nu se simt niciodată în siguranţă alături de ele. Prietenia nu trebuie să cunoască limite,nu se dă niciodată la o parte,se formează şi se consolidează în timp şi se bazează pe sinceritate şi dragoste faţă de aproapele.

În cazul în care prietenia este legată doar prin nişte dorinţe,aspiraţii şi gânduri comune,dar nu şi prin lucruri mai profunde,precum înţelegerea,sprijinul la nevoie şi ajutorul,atunci încrederea în propriile prietene nu mai este un lucru sigur.

Câtă încredere să ai în prietenele apropiate – dacă nu a fost încălcat setul de reguli nescrise dintre voi,te poţi încrede fără probleme

Prietenele apropiate au un set de reguli nescrise,pe care le respectă fără semnarea vreunui contract. Vei ştii sigur că îţi poţi pune toată încrederea într-o prietenă care:nu s-ar întâlni şi nu i-ar face ochi dulci bărbatului de care îţi place sau chiar iubitului tău;nu îţi scoate în evidenţă defectele în public;te sprijină din toate punctele de vedere în orice problemă sau perioadă dificilă din viaţă;îţi este alături,cel puţin moral,în perioadele când nu vă întâlniţi foarte des;ştie să te facă să zâmbeşti şi în cele mai negre situaţii;este sinceră şi te ajută să îţi depăşeşti propriile frustrări;se bucură pentru reuşitele tale sincer;împărtăşiţi pasiuni şi credinţe,vise şi speranţe;nu te plictiseşti niciodată de prezenţa ei şi ţi se face dor să staţi la un pahar de vorbă.

Prietenia este ceva minunat ce trebuie dezvoltat la fel ca orice relaţie,doar că este ceva mult mai special. O relaţie de prietenie creşte la fel ca o relaţie cu fratele sau sora. Dacă ştii că prietena ta are o problemă,trebuie să simţi că nu poţi să îţi continui treaba până nu ştii că este mai bine.

Câtă încredere să ai în prietenele apropiate – nu te încrede prea uşor în prietenele proaspăt făcute,care îţi sunt apropiate

Prietenia are nevoie de timp,dar şi de spaţiu şi de multe experienţe şi amintiri,plăcute sau mai puţin plăcute. Împărţirea suferinţei poate lega doi oameni mai mult decât pasiunea pentru haine. Trăirea unor experienţe limită,precum situaţii primejdioase sau situaţii dificile de viaţă reprezintă,de cele mai multe ori,legarea prieteniilor pe viaţă.

Orice om merită acordarea încrederii,mai ales la început de drum. Oamenii sceptici şi paranoici sunt de obicei şi cei mai singuratici oameni,oameni care dezvoltă în timp diverse suferinţe mentale. Aşadar,nu este semn rău să te încrezi în oameni,mai ales în prietenele apropiate. Însă,pentru a te feri de anumite dezamăgiri,trebuie să cântăreşti bine dacă poţi acorda mare încredere oricui se află în apropierea ta într-o anumită perioadă din viaţă.

Dacă ţi-ai făcut o prietenă nouă,care ţi-a devenit foarte apropiată,este bine să testezi câtă încredere să îi acorzi. În cazul în care ai o prietenă mai veche,despre care ştii că ţi-a trădat încrederea la un moment dat,este bine să acorzi a doua şansă,dar să fii mai atentă,să sufli şi în iaurt,după cum e vorba.

Câtă încredere să ai în prietenele apropiate – nu te lăsa descumpănită de superficialitatea din jur şi oferă-ţi posibilitatea de a-ţi face prietenii pe viaţă

Superficialitatea şi graba cu care se înconjoară oamenii în zilele noastre ne duc la ideea că nu mai există adevărate prietenii. Însă,niciodată nu ar trebui să ne descurajeze ceea ce este în jur. Prietenia,sentimentul de apartenenţă la un grup şi dorinţa de exprimare sunt foarte normale,iar omul ar trebui să se bucure alături de ceilalţi de ele. Pentru a avea o prietenie în care ne putem încrede,avem nevoie de sinceritate,de lipsă de egoism şi invidie,de stimă de sine ridicată,de compasiune şi de profunzime.

Iar când vine vorba de câtă încredere să avem în prietenele apropiate,ar trebui să ştim că dacă am lăsat anumite persoane să se apropie de noi,atunci înseamnă că ne asemănăm foarte mult în anumite privinţe. Aşadar,dacă eşti o prietenă de încredere tu însăţi,atunci te poţi încrede şi în prietenele tale apropiate,căci proverbul nu zice degeaba „cine se asemănă,se adună”.

   Recente

Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg