Ce este „Trupa de plăceri” și ce persoană publică cheltuie 150.000€ pe lenjerie intimă?

Sutiene, corsete, boxeri, portjartiere de lux au fost importate din cele mai extravagante buticuri ale metropolelor lumii. Cine a achitat factura?

image

Poporul corean contribuie din plin la „micile” plăceri pe care și le permite dictatorul Kim Jong-Un. Șeful statului a cheltuit nu mai puțin de 150.000 de euro pe an pe lenjerie intimă, importată din marile orașe ale lumii. Cel puțin așa arată datele avute din 2022, cel mai recent an din care s-au putut strânge informații din țara extrem de secretoasă.    

Cu 60% din populație trăind în sărăcie, lenjeria intimă de lux este destinată elitei țării, denumită „Trupa de plăceri”. Cine face parte din asemenea grup select? În jur de 2000 de femei și fete care sunt angajate ca să-i… distreze pe oficialii țării și pe invitații lor speciali.

Miniștrii și restul funcționarilor de top din Corea au consumat și alcool în valoare de 2.675.000 de euro în 2022 și au cheltuit peste 200.000 de euro doar pe jocuri video importante din China. Totuși suma cheltuită, în 2022, pe lenjerie intimă este mult mai mică decât cea alocată în 2016, din bugetul de stat, pentru așa ceva. În 2016, guvernul corean a aprobat nu mai puțin de 2,7 milioane de euro pentru bikinii și sutienele animatoarelor „oficiale”.  

Au existat câteva voci care au criticat, oripilate, realitatea care există în societatea nord-coreană de generații întregi, în care femei alese pe sprânceană sunt forțate să întrețină relații intime cu membrii marcanți de partid și familiile lor, dar și pentru invitații acestora.

Unele fete – pentru că nu toate sunt femei – au fost luate din clasa de școală, la 13 ani, și verificate medical, pentru a vedea dacă erau virgine, și obligate să „servească” țara și să întrețină acte sexuale cu dictatorul și oamenii lui.

image

Petrecerile sexuale la care iau parte aceste fete sunt o adevărată oroare, animatoarele fiind incluse în diverse jocuri, unde, dacă pierd, li se rade părul pubian în văzul participanților la joc. O umilire mai mare nici că există pentru ele!

Elita nord-coreană continuă să ducă o viață de lux inimaginabil, în timp ce restul populației de-abia supraviețuiește cu un salariu de nici 5 euro pe zi!

foto - ShutterstockRecente

The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Kylie Minogue jpg
Naomi Campbell jpg
nick cannon Instagram jpg
Taylor Swift jpg
Tom Jones jpg
Dakotta Fanning, Tom Cruise foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Lisa Kudrow jpeg
Becoming Karl Lagefeld  Karl Lagerfeld Pierre Berge jpg
92 Nostalgia 2023 Day4 Vali 09586 jpg
DIMITRIVEGAS 1x1 png