Ce este „Trupa de plăceri” și ce persoană publică cheltuie 150.000€ pe lenjerie intimă?

Sutiene, corsete, boxeri, portjartiere de lux au fost importate din cele mai extravagante buticuri ale metropolelor lumii. Cine a achitat factura?

image

Poporul corean contribuie din plin la „micile” plăceri pe care și le permite dictatorul Kim Jong-Un. Șeful statului a cheltuit nu mai puțin de 150.000 de euro pe an pe lenjerie intimă, importată din marile orașe ale lumii. Cel puțin așa arată datele avute din 2022, cel mai recent an din care s-au putut strânge informații din țara extrem de secretoasă.    

Cu 60% din populație trăind în sărăcie, lenjeria intimă de lux este destinată elitei țării, denumită „Trupa de plăceri”. Cine face parte din asemenea grup select? În jur de 2000 de femei și fete care sunt angajate ca să-i… distreze pe oficialii țării și pe invitații lor speciali.

Miniștrii și restul funcționarilor de top din Corea au consumat și alcool în valoare de 2.675.000 de euro în 2022 și au cheltuit peste 200.000 de euro doar pe jocuri video importante din China. Totuși suma cheltuită, în 2022, pe lenjerie intimă este mult mai mică decât cea alocată în 2016, din bugetul de stat, pentru așa ceva. În 2016, guvernul corean a aprobat nu mai puțin de 2,7 milioane de euro pentru bikinii și sutienele animatoarelor „oficiale”.  

Au existat câteva voci care au criticat, oripilate, realitatea care există în societatea nord-coreană de generații întregi, în care femei alese pe sprânceană sunt forțate să întrețină relații intime cu membrii marcanți de partid și familiile lor, dar și pentru invitații acestora.

Unele fete – pentru că nu toate sunt femei – au fost luate din clasa de școală, la 13 ani, și verificate medical, pentru a vedea dacă erau virgine, și obligate să „servească” țara și să întrețină acte sexuale cu dictatorul și oamenii lui.

image

Petrecerile sexuale la care iau parte aceste fete sunt o adevărată oroare, animatoarele fiind incluse în diverse jocuri, unde, dacă pierd, li se rade părul pubian în văzul participanților la joc. O umilire mai mare nici că există pentru ele!

Elita nord-coreană continuă să ducă o viață de lux inimaginabil, în timp ce restul populației de-abia supraviețuiește cu un salariu de nici 5 euro pe zi!

foto - Shutterstock



Recente

MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg