Ce poţi face weekendul acesta în Bucureşti

1 48664 original jpg jpeg

Oferta este generoasă şi ai de unde alege. Singura problemă ar fi ca şi vremea să ţină cu noi, să nu plouă torenţial şi să nu fim luaţi pe sus de tornade.

 •  Între 10 şi 12 iunie se desfăşoarăStreet Delivery. Ajuns la cea de-a şasea ediţie,Street Delivery,proiect demarat de Carturesti si Ordinul Arhitectilor din Romania,atrage in fiecare an pe strada Arthur Verona,inchisa timp de trei zile traficului rutier,peste 20 000 de pietoni. SD isi propune sa fie un exercitiu alternativ de locuire a spatiului public,o platforma de promovare a initiativelor civice si artistice definitorii pentru un Bucuresti european. SD propune evenimente din domenii diverse:arhitectura,muzica,street art,performance,targ de purici,expozitii,filme,ateliere (urbanism,stencil,banda desenata,design grafic). Institutul Cultural Roman va fi prezent la editia din acest an a festivalului Street Delivery (SD) cu un stand si o serie de evenimente:o expozitie multimedia,o proiectie de filme,un concert fado si un picnic multicultural. 
 • Vineri,ora 19:00-Ceainăria Cărtureşti-vernisaj expoziţie multimedia de reclame vechi româneşti. Expoziţia prezintă manifestări publicitare româneşti din perioada 1860-1989:ziare,broşuri,obiecte din colecţia Florian Ciobanu,precum şi spoturi video. 
 • Sâmbătă,19:00,în Grădina Verona va avea loc un concert de fado susţinut de Vicente &Jose da Camara. 
 • Între 10 si 12 iunie,la Zone Arena,b-dul Barbu Văcărescu,cartier Floreasca,se desfaşoară PetExpo. Veţi găsi multe surprize pentru voi şi pentru animăluţele pe care le iubiţi,iar celor care îşi doresc un prieten bun,le promitem că vor avea de unde să aleagă! 
 • În perioada 10-13 Iunie,Teatrul Masca organizează Festivalul Internaţional de Living Statues,primul eveniment de acest gen din România. Peste 50 de statui vivante vor transforma Herăstrăul în La Rambla Bucureştiului. 
 • Cel mai mare eveniment sportiv pentru copii,Arenele de Joacă,se întoarce anul acesta la Bucureşti cu cea de-a zecea ediţie naţională. Evenimentul va avea loc sâmbătă,11 iunie,în Parcul Tineretului (Intrarea Şincai),între orele 12:00-20:00.

Iniţiat de Asociaţia Sport pentru Viaţă,evenimentul pune la dispoziţia copiilor şi părinţilor peste 20 de zone unde veţi putea juca fotbal,baschet,badminton,tenis de masă,volei,swingball,escaladă,zona de desen şi multe altele.

Sportivii campioni nu vor lipsi nici anul acesta de la eveniment. Gabriela Szabo şi Diana Oprea vor fi prezente alături de cei mici şi de părinţi pe tot parcursul zilei. Începând cu ora 18:00,Gabriela Szabo va alerga împreună cu copiii între 6 si 14 ani la Crosul Copiilor.Recente

virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg