Ce să nu-ţi lipsească din garderobă, indiferent de sezon

1 71636 original jpg jpeg

Pentru a crea ţinute diverse, nu-ţi trebuie sute de haine, ci câteva obiecte de vestimentaţie care să fie uşor de asortat şi... de purtat. Îţi spunem care sunt acestea şi de ce nu trebuie să-ţi lipsească din garderobă.

Rochia neagră

În lumea modei,este o piesă foarte des întâlnită şi,mai mult de atât,este foarte populară printre vedere. Asta deoarece cu o mică rochie neagră sau little black dress,cum i se spune în engleză,nu dai greş niciodată. Este elegantă,sofisticată,uşor de asortat şi poate fi purtată atât la birou,cât şi la o ieşire în oraş cu prietenii ori,de ce nu,la o nuntă. În funcţie de accesoriile folosite,această piesă de vestimentaţie poate fi comparată cu un cameleon:se adaptează oricărei nevoi vestimentare. 

Blugii închişi la culoare

Indiferent că eşti minionă sau înaltă,trasă prin inel sau mai plinuţă,o pereche de pantaloni din denim,închişi la culoare,nu trebuie să-ţi lipsească din garderobă. Îi poţi asorta cu tricouri,topuri şi diverse bluze,sport sau alegante,uni sau cât mai colorate. Merg de minune cu o pereche de pantofi cu toc înalt,dar la fel de bine se potrivesc şi cu încălţămintea joasă,cum ar fi balerinii.

Cămaşa albă

Simplă,cambrată sau mai lărguţă,cămaşa albă este de mare ajutor când vrei să creezi o ţinută de birou,deoarece merge de minune cu o fustă creion sau cu o pereche de pantaloni office. Poate fi asortată cu o sumedenie de culori şi materiale,mai ales când este asociată cu un sacou sau cu o bluză neagră. De asemenea,pentru un look mai relaxat,o poţi purta cu o pereche de blugi sau cu o fustă în carouri. 

Pantofii negri eleganţi

Pot fi o bună opţine în cele mai multe din cazuri şi au o utilitate mare într-o varietate de ţinute:cu blugi,costume,tricouri,rochii,chiar şi pantaloni scurţi. Este bine să alegi modele cu toc mai mic,astfel încât să-i poţi purta cu uşurinţă la diverse evenimente.

Pont

Pentru evenimente mai elegante,cum ar fi nunţile sau botezurile,este bine să deţii o poşetă mică,elegantă,eventual neagră,care să poată fi asortată cu uşurinţă ţinutelor.Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg