Cel mai apreciat lichior din lume, îmbracă haine noi

1 84210 original jpg png

În linie cu personalitatea sa modernă, Disaronno continuă şi în 2018 seria ediţiilor speciale cu Disaronno wears Trussardi - în care brandul este asociat cu prestigioasa casă de modă italiană Trussardi. 

Reunind valori comune precum tradiţia, inovarea şi eleganţa italiană, ediţia limitată poartă cu mândrie textura tipică Trussardi suprapusă formei unice a sticlei Disaronno. Imaginea de sărbători a sticlei e completată cu tuşe de fuchsia, verde si albastru care încadrează faimoasa etichetă, creând astfel o ediţie de colecţie modernă şi elegantă în acelaşi timp.

image

“Disaronno depăşeşte aşteptările din nou şi realizează această inovatoare ediţie specială Disaronno wears Trussardi, rezultatul colaborării dintre Disaronno şi Trussardi, binecunoscutul brand avangardist italian. Disaronno este o emblemă a stilului Italian la nivel mondial astfel încât asocierea cu Trussardi, brand promotor al inovaţiei şi descoperirii, reprezintă o fuziune naturală a ceea ce înseamnă spiritul italian. Suntem încântaţi să putem continua tradiţia de a distribui şi în România aceste ediţii speciale remarcabile create cu cele mai prestigioase case de modă din Italia”, a declarat Mihai Scorţea, Marketing Manager Cristalex, importatorul şi distribuitorul oficial al Disaronno în România.

Succesul internaţional al Disaronno este datorat în mare parte personalităţii versatile şi moderne a brandului, care reuşeşte constant să seteze tendinţe în materie de mixologie şi să propună băuturi în ton cu cerinţele actuale, lucru demonstrat încă o dată şi cu această ediţie de colecţie, disponibilă pe piaţa din România într-un număr limitat.

Noua sticla “Disaronno Wears Trussardi” aduce un suflu modern petrecerilor de sărbători din 2018 şi este, în acelaşi timp, o băutură care să însoţească momentele relaxante alături de prieteni dar şi un cadou ideal de sărbători inclusiv pentru pasionaţii de modă.

image

Pachetul special cu 2 pahare lansat pentru sărbătorile de anul acesta promovează cocktailul “Disaronno Sparkling” o asociere inedită între Disaronno şi prosecco. Noua ediţie specială este deja disponibilă atât în marile reţele de retail, precum şi în locaţiile premium Horeca.

Evenimentul de lansare unde a putut fi savurat noul cocktail “Disaronno Sparkling” a avut loc la Enotek din Strada Maria Rosetti 49A, Bucureşti, unul dintre cele mai în vogă winebaruri care deţine în portofoliul său unele dintre cele mai prestigioase branduri de prosecco din lume, pe lângă portofoliul vast de vinuri.

#DisaronnoWearsTrussardi este a şasea Ediţie Limitata a proiectului ICON, asa cum sunt supranumite aceste asocieri anuale ale brandului Disaronno cu o casă de modă elitistă italiană.

Despre DISARONNO

Disaronno este lichiorul italian preferat din lume. Cu un gust original şi o aromă inconfundabilă, se remarcă cu o distribuţie la nivel mondial în mai mult de 160 de ţări. Sticla de Disaronno are un design unic precum şi un dop original, care inspiră eleganţă şi modernism, dublate de o etichetă aurie ce amplifică stilul său contemporan. Este o plăcere să savurezi Disaronno fie cu gheaţă fie în nenumărate mixuri, inclusiv în mult apreciatul “Disaronno Sour”. Omniprezent şi versatil, Disaranno conferă originalitate oricărui cocktail în care este mixat.Recente

Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg
Linda Evans, din Dinastia, 80 de ani sursa  Instagram, Dinastia jpg
soțiile fotbaliștilor, Cupa Mondială la Fotbal, Qatar sursa  Shutterstock jpg
Un mire a visat la o aparitie unica la nunta lui Sursa imagine shutterstock 117996736 jpg
Shakira cauta bona Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg