Cel mai scump Porsche este un yacht – Uite cât costă ambarcaţiunea

1 77225 original jpg jpeg

Porsche a creat primul său yacht. Pasagerii VIP au la bord saună, piscină şi mobilă din fibră de carbon şi marmură şi o atmosferă de hotel de lux plutitor. Toate astea pentru aproximativ 14 milioane de euro.

Studioul de design al producătorului auto Porsche a demonstrat că poate să realizeze şi altceva decât maşini. Iar acest superyacht futurist este dovada.

Interiorul yacht-ului a fost perfecţionat de către casa de modă italiană Minotti, ale cărei creaţii apar şi în blockbuster-ul „Fifty Shades Darker” şi oferă podele din lemn şi marmură şi mobilă din fibră de carbon şi piele în cele trei sau patru cabine, puse la dispoziţia pasagerilor VIP.

Piscina se află în partea frontală a ambarcaţiunii, iar zona rezervată mesei este în partea posterioară acoperită. La exterior, yachtul este vopsit în Rhodium Grey metalizat, care îi subliniază forma curbată şi aerodinamică.

“Este o ambarcaţiune pentru iubitorii de maşini, care vor aprecia avantajele vitezei, ale stilului şi ale filosofiei noastre, care are la bază performanţa inteligentă”, spun cei care au construit GTT 115. Ambarcaţiunea este propulsată de un sistem hibrid care dezvoltă în total 1.650 de cai putere şi care asigură o viteză maximă de 21 de noduri şi o autonomie de 3.400 de mile marine.Recente

Blue jpeg
Rebel Wilson jpeg
Elon Musk jpg
vineri jpg
Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg
numerologie
Elvis Presley
Victoria Beckham jpg
Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg
Kate Hudson jpg
Kate Middleton în verde OK Mag jpg
andreea mantea
profetie   shutterstock 430507258 jpg
minciuna   shutterstock 1929158141 jpg
kim kardashian fata jpg
aursiargintaec@clickpentrufemei ro jpg
ZM RO elderflower Advertorial 900x500px LO 01 1 jpg