VIDEO Cele mai frumoase filme de văzut în familie de Paşti

Sfintele Paști reprezintă un moment special în care familia se adună pentru a participa la tradițiile de sărbători. Pe lângă masa obişnuită din duminica pascală, aţi profita să faceţi un maraton de filme de Paște care să vă bucure pe toţi.

image

Sunt o mulțime de filme de Paște care ar putea fi vizionate de Paște alături de toţi ai casei. Ia floricelele de porumb sau alte delicii de Paște, ghemuiți-vă pe canapea și bucurați-vă de unele dintre cele mai bune filme speciale pentru această perioadă!

„Ciocolată cu dragoste‟

Ce se potriveşte perfect cu deserturile de Paşte? Poate filmul „Ciocolată cu dragoste‟ lansat în anul 2000, în care îi poţi admira pe Juliette Binoche şi Johnny Depp. Este povestea unei tinere ciocolatiere, Vianne Rochet, care ajunge împreună cu fiica ei de șase ani într-un mic sat francez liniştit pentru a deschide un magazin de ciocolată. În ciuda condamnării ei de către localnici, dulciurile lui Vianne îi reunesc și le inspiră viața în moduri diferite.

„Câinele care a salvat Paștele‟

Dacă nu ştii ce film să cauţi pentru a-l vedea de Paşte cu cei dragi, nu greșeşti cu un film care are un câine ca personaj principal. Laboratorul galben preferat al tuturor, Zeus, este trimis la grădinița pentru câini, în timp ce familia lui pleacă din oraș într-o croazieră. Când apar nişte escroci pentru a sabota grădinița, Zeus și noii săi prieteni cățeluși fac tot ce este necesar pentru a-i alunga, inclusiv să arunce ouă de Paște în capul băieților răi. „Câinele care a salvat Paștele‟ nu trebuie ratat!

Fime de pAȘTE: „Peter Rabbit‟

image

Lansat în anul 2018, „Peter Rabbit‟ este unul dintre cele mai bune filme de Paște pe care l-ai putea vedea împreună cu familia, mai ales dacă sunt şi copii mici prin preajmă. Este o interpretare distractivă a cărții clasice pentru copii intitulată asemănător. Un mic iepure, cunoscut pentru încurcăturile în care intră, încearcă să-și cucerească vecina, pe Bea, și să recâștige Manor House de la inamicul său, domnul McGregor. Animația este realizată foarte bine, iar iepurii și animalele se potrivesc perfect cu peisajul.

„Pieces of Easter‟

Este un film devenit deja un clasic de Paște, lansat în 2013. Alza, o tânără directoare arogantă, merge să-și viziteze familia de Paște, când mașina i se strică pe drum. Cum nu mai ştie încotro s-o ia, apelează la un fermier pe nume Lincoln, care ar prefera să fie lăsat în pace. În cele din urmă, ajung la o înțelegere, iar el o ajută să parcurgă restul drumului pentru a ajunge la familia ei. În călătoria lor, au tot felul de aventuri nebunești în timp ce leagă o prietenie. Dacă nu ai văzut „Pieces of Easter‟, vizionează-l cu familia alături în zilele de Paște!

„Wallace & Gromit: Blestemul iepurelui-vârcolac‟

Îţi plac iepuraşii de Paşte? Atunci acesta este unul dintre filmele care s-ar putea să-ţi placă. Îl vei cunoaşte pe Wallace, un iubitor de brânzeturi, și pe câinele său Gromit împreună cu care îşi propune să protejeze orașul de iepuri chiar înainte de viitoarea competiție de legume.

„Hop‟

Este povestea fermecătoare a unui iepure adolescent rebel care urmează să fie Iepurașul de Paște, deşi preferă să fie baterist într-o trupă rock şi să plece la Hollywood pentru a-şi încerca norocul. Copiii se vor bucura de această abordare familiară a iepurașului de Paște.

„Zootropolis‟

O altă opțiune potrivită pentru familiile cu copii este animaţia „Zootopia‟. Toţi o vor îndrăgi rapid de Judy Hopps, un iepuraș ambițios, care visează să fie poliţist într-un oraş plin de pericole pentru un animal mic aşa ca ea. Încearcă să rezolve un caz important alături de un aliat neașteptat, un vulpoi pe nume Nick Wilde. Este filmul perfect de văzut după o vizită de la Iepurașul de Paște!

@profimediaRecente

Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg