Cele mai bine plătite roluri din filme din toate timpurile

Dacă ar fi comparate cu salariile actorilor americani din trecut, salariile pe care actorii celebri din prezent le primesc sunt uluitoare. Ce anume a permis vedetelor de la Hollywood să fie recompensaţi cu milioane de dolari pentru câte un rol?

image

Marlon Brando a depășit primul prag de 1 milion de dolari oferit pentru rolul din filmul din anul 1962 „Mutiny On The Bounty‟. Actorii erau plătiți atunci pe baza contractelor de studio de la Hollywood şi nu pot fi comparate cu sumele uriașe plătite în anii `90. Atunci, salariile de la Hollywood au ajuns la un nivel record, pentru că oamenii urmăreau filmele în care apăreau actorii faimoşi. Acest fapt le-a dat puterea de a domina box office-ul și de a câștiga milioane.

În prezent, studiourile de la Hollywood au mai multă încredere în francizele de film decât în actori. Cu toate acestea, cele mai importante roluri sunt recompensate cu salarii mari și un procent din vânzările totale.

Bruce Willis a câştigat 115 milioane de dolari după apariţia în „Al şaselea simţ‟

Cu un câştig de 20 de milioane de dolari, Bruce Willis a negociat o înțelegere profitabilă pentru a juca în rolul doctorului Malcolm Crowe din filmul „Al şaselea simţ‟, regizat de M. Night Shyamalan. Actorul a primit 17% din câștigurile de box-office. În total, Bruce Willis a câștigat peste 115 milioane de dolari din vânzările totale ale filmului.

Rolul din „Men In Black 3‟ i-a adus lui Will Smith 100 de milioane de dolari

Pentru a reveni la a treia lansare a francizei de succes „Men In Black 3‟ în rolul agentului J, Will Smith a primit câștiguri de nouă cifre care au urcat la 100 de milioane de dolari. La acestea s-a adăugat o mică parte din cele 624 de milioane de dolari cumulate la box office în anul 2012.

Tom Cruise a primit 100 de milioane de dolari pentru rolul din „Războiul Lumilor‟

Actorul a făcut o mișcare inteligentă când a acceptat să joace rolul unui muncitor portuar pe nume Ray Ferrier în filmul „Războiul Lumilor‟, regizat de Steven Spielberg, în 2005. Cruise a decis să ia un procent din recordul total al filmelor la box office, care a ajuns la aproximativ 100 de milioane de dolari.

Keanu Reeves a luat câte 83 de milioane de dolari pentru fiecare film „Matrix”

Apreciatul actor Keanu Reeves a câștigat 250 de milioane de dolari din cele trei filme ale trilogiei „Matrix‟. A fost plătit cu 10 milioane de dolari cu un profit de 10% pentru primul film și 15 milioane de dolari cu un profit de câte 15% pentru a doua și a treia peliculă. A avut un câştig de 83 de milioane de dolari pentru fiecare film în care l-a întruchipat pe Neo.

Robert Downey Jr. a încasat 75 de milioane de dolari pentru „Avengers: Infinity War‟

Actorul Robert Downey Jr. a fost un pionier în aducerea filmelor Marvel la viață cu „Iron Man‟. A negociat un acord cu producătorul Kevin Feige, care i-a adus câștiguri masive de-a lungul anilor. A câștigat 75 de milioane de dolari din „Avengers: Infinity War‟, film care a încasat peste 2 miliarde de dolari la nivel mondial.



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg