Cerceii, noua «plăcere vinovată» a culorii

1 72933 original jpg jpeg

Accesoriile şi bijuteriile unei femei o pun în valoare chiar şi când vestimentaţia aleasă nu este cea mai potrivită. În plus, din fericire, previziunile acestui început de sezon sunt foarte îmbucurătoare în ceea ce priveşte gama largă de culori la care poţi să apelezi.

Antici,clasici,handmade-cerceii  par ţinta favorită a jocului impetuos de nuanţe şi dau un plus de prospeţime felului în care arăţi.Handmade este,de ceva timp,neapărat la modă! Orice designer care are trecut acest termen magic pe cartea de vizită are un plus în ochii celor aflaţi la cumpărături. Cerceii lucraţi de mână sunt unici în felul lor,fiind apreciaţi chiar şi pentru micile defecte care stau în spatele personalităţii umane,deseori complexe şi totuşi incitantă chiar şi când face erori. Metalul prelucrat,pictat multicolor,şi perlele sunt foarte apreciate.

0cd7c0bb6ca3a7a337cdb255e36fa274 jpg jpeg

Bijuteriile vintage sau cele care au acel aer de vechi nu trebuie să aibă neapărat sute de an de când au prins formă,deoarece buzunarul nostru ar trebui să atârne greu ca să ni le putem permite. Cu toate acestea,caracteriticile lor trebuie să coincidă trecutului în toată splendoarea lui. Modele egiptene de cercei şi cele cu pietre semipreţioase încurajează gustul fiecărei reprezentante a sexului frumos.

d52f0c7f880da40ffcc51d8ee2738968 jpg jpeg

În ultima vreme,natura a devenit sursă de inspiraţie pentru tot ce ţine de look,înclusiv pentru felul în care arată cerceii. Motivele animale şi florale sunt în vogă şi foarte drăguţe. Fluturaşi,broscuţe,lalele şi ghiocei-găseşti tot ceea ce te interesează.

49fbef1573eb3ef3e8dcc25d38d3848a jpg jpeg

Îndrăzneala culorilor pare că nu se demodează. Turcoaz,bleumarin,aquamarin,albastru închis,azuriu,verde şi purpuriu sunt nuanţele trendy a acestui sezon. Cu toate acestea,nici pastelurile nu sunt o alegere proastă. 

32521e3a0aadea15986efc700049a3da jpg jpeg


Recente

Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg