Concurs #backtoschool

1 2019 concurs fb ghiozdane 740x500 pixeli jpg jpeg

Click! pentru femei şi Herlitz te premiază! Află cum poţi câştiga unul dintre cele 10 ghiozdane Herlitz!

Pentru a participa la concurs trebuie să ne trimiti pe adresa de e-mail concurs@click.ro  un e-mail cu link-ul articolului tau preferat de pe clickpentrufemei.ro  până la data de 2 septembrie.

Perioada concursului 27 august- 2 septembrie.  Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi publicaţi în data de 3 septembrie. In urma tragerii la sorti, ghiozdale vor fi trimise castigatorilor personalizate in functie de varsta si sex.

Ghiozdanele Herlitz sunt singurele ghiozdane din România acreditate şi recomandate de Societatea Română de Pediatrie. Au structură rezistentă atent căptuşită astfel încât să asigure ergonomia, distribuţia presiunii şi greutăţii în mod egal pe coloană, precum şi aerisirea spatelui şi a umerilor. Poziţia ghiozdanului este în întregime reglabilă în funcţie de conformaţia copilului - lucru extrem de important. Menţinerea fermă a ghiozdanelor pe spate, lipite de omoplaţi şi reglate în funcţie de înălţime, este unicul mod de a evita defecte de postură, conform recomandării medicilor, şi o cerinţă la care ghiozdanele Herlitz răspund indiferent de model sau situaţie. În plus, ghiozdanele Herlitz au o greutate optimă asigurând bazele unei creşteri sănătoase.

fetita unicorn night jpg jpeg

Ghiozdanele Herlitz sunt potivite oricărui copil, de la mic la mare. Modelele Bliss, Loop şi Smart se adresează celor mai mici şcolari şi au ca avantaj greutatea redusă, sub 1kg. Cele trei modele nu vor pune presiune inutilă pe coloană, datorită subdiviziunilor speciale din interior ce separă cărţile şi articolele voluminoase de restul rechizitelor şi distribuie optim greutatea pe coloană. În plus, Bliss beneficiază de sistemul ergonomic „ERGO ES² system®“ cu reglaj pe înălţime în 3 trepte, asigurând un plus de confort şi flexibilitate în ceea ce priveşte ajustarea ghiozdanului.

baiat soccer jpg jpeg

Pentru cei mici ”mai mari”, modelele Motion,  Flexi şi Midi oferă aceleaşi avantaje de bază prin ergonomie şi compartimentare interioară, dar şi capacitate sporită / volum sporit la o greutate de bază ce abia depăşeşte 1kg. Se poate opta din nou pentru sistemul ergonomic „ERGO ES² system®“ cu reglaj pe înălţime în 3 trepte, prezent pe modelele Flexi, sau se poate alege cel mai performant sistem ergonomic oferit de Herlitz prin ghiozdanele Motion, care dispun de sistemul ergonomic „ergoActive®“cu variabile de reglare aproape infinite, care practic cresc odată cu copilul prin reglarea înălţimii curelei pentru torace, cât şi reglarea în două puncte a baretelor pentru umeri. 

baiat jet jpg jpeg

Siguranţa oferită de Herlitz nu se limitează la funcţiile sale ergonomice. Toate modelele de ghiozdane Herlitz sunt prevăzute cu material reflectorizant şi/sau fluorescent pentru o mai bună vizibilitate a copilului pieton în trafic, nu doar în întuneric ci şi în timpul zilei. Materialul rezistent la umezeală şi murdărie precum şi baza stabilă, întărită, a tuturor modelelor, protejează atât ghiozdanele, cât şi conţinutul acestora de intemperii.Recente

vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg